Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

webinar

PLADS - en snak om angst

webinar — Har du oplevet angst og mangler du viden og redskaber til at håndtere den? Så vil PLADS gerne invitere dig til vores event ‘En snak om angst.’ Her vil vi sætte fokus på hvad angst er og hvordan vi håndterer den. Det foregår i samarbejde med Børn og Unges Trivsel og der vil både være en personlig fortælling, et oplæg fra en dygtig psykolog og slutteligt en snak om hvordan man får brugt de gode redskaber. Vi håber, at du har lyst til at være med!

Info

Date & Time:

Place:
Microsoft Teams

Hosted by:
PLADS

Cost:
Free

Har du oplevet at blive bange i ufarlige situationer? At tankerne går i selvsving og at kroppen reagerer med frygt? At klappen går ned i helt almindelige hverdagssituationer? Så har du måske oplevet angst.

Frygt er en normal kropslig reaktion på fare. Men for nogen begynder den at dukke op i situationer, som ikke er farlige. Mange har fx prøvet eksamensangst, hvor der ingen reel fare er for dit liv, men det føles sådan. En del mennesker kender social angst, hvor man overtænker, hvad andre mon tænker om en. Og nogle gange tager angsten overhånd.

Nogle oplever angst på daglig basis, andre har kun haft et enkelt angstanfald. Og så er der en del, der i coronatiden har stiftet bekendtskab med angst for første gang.

Og det er netop dig, som har oplevet angst og som leder efter viden og redskaber til at håndtere den, som dette event henvender sig til.

Sammen skal vi have en snak om angst. Der vil være en personlig fortælling om at have angst og en fagligt indspark fra psykolog hos Børn og Unges trivsel, Nora Tuormaa, hvor du bliver klogere på, hvad angst er og får nogle konkrete redskaber til at håndtere den. Afslutningsvis taler vi om angsten og hvordan vi får brugt de gode redskaber, som Nora har præsenteret.

 

//

TID: Tirsdag d. 6. april kl. 16.30-18.15

STED: Online på Microsoft Teams.

TILMELDING: Send en mail til visionplads@gmail.com med dit navn.

PRAKTIK: Tirsdag d. 6. april kl. 15 sender vi en mail med guide til, hvordan du bruger Microsoft Teams. Så er der tid til at læse den igennem, finde nogle lækre snacks og have kaffen klar til kl. 16.30.

//

 

Vi holder eventet i samarbejde med Børn og Unges Trivsel, der er er en forening der ønsker at sikre særligt udsatte børn og unge et værdigt liv gennem sundt netværk og uddannelse. Derfor har de udviklet UNIK indsatsen i samarbejde med nuværende og tidligere anbragte unge. Her tilbydes de unge et fællesskab med ligesindede gennem aktiviteter som café, mindfulness, kreative værksteder og gruppeterapi, samt individuelle forløb hos en psykolog. Snart kommer der en online platform, som gør det muligt, at blive en del af UNIK indsatsen i hele Danmark. Ydermere tilbydes akutrådgivning med op til 5 psykologsamtaler med støtte fra TrygFonden. Foreningen søger løbende fondsmidler og har senest indgået et samarbejde med psykiatrien. Tilbuddene udvikles løbende ud fra den overordnede målsætning om at forbedre alle udsatte børn og unges trivsel.

 

HUSK AT TILMELDE DIG ved at sende en mail til visionplads@gmail.com med dit navn.

Arrangementet er gratis.

Når du tilmelder dig eventet siger du ja til, at projektgruppen PLADS må kontakte dig angående vores kommende event ‘En snak om angst’. Vi beholder din mailadresse, indtil eventet er afholdt.

 

//

Aftenens program:

Kl. 16.30: Goddag og velkommen

Kl. 16.40: Personlig fortælling om angst

Kl. 16.50: Nora Tuormaa fortæller om angst og giver redskaber til at håndtere den

Kl. 17.15: Pause

Kl. 17.25: Workshop – vi taler om oplevelsen af angst og hvordan vi får brugt redskaberne

Kl. 18.05: Afrunding

Find ud af mere om PLADS på vores hjemmeside: www.visionplads.dk

Seneste