Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

PLADS - En snak om fællesskaber

Øvrige — Fællesskaber er en helt uundværlig del af vores liv. Og samtidig ikke noget vi ofte taler om. Hvornår overvejer du egentlig hvilke fællesskaber du indgår i? PLADS inviterer til en samtaleaften om fællesskaber, hvor vi skal reflektere over: -hvad er et fællesskab for dig? -hvorfor indgår du i det fællesskab, du gør? -hvordan føles det at stå uden for et fællesskab? -hvordan skabes egentlig et fællesskab? … og andre spørgsmål, der måtte dukke op. Vores ønske er at skabe et åbent forum og hvor vi vil have fokus på at dele vores refleksioner og inspirere hinanden.

Info

Date & Time:

Place:
Studenterhuset, Købmagergade 52, 1150 København K

Hosted by:
PLADS

Cost:
Free

EN SNAK OM FÆLLESSKABER

Fællesskaber er en helt uundværlig del af vores liv. Og samtidig ikke noget vi ofte taler om. Hvornår overvejer du egentlig hvilke fællesskaber du indgår i? Hvilke der er gode og inspirerende? Hvilke der er mindre gode eller ukonstruktive? Og hvilke fællesskaber der bare er der?

Vi involverer os i massevis af fællesskaber hver eneste dag: onlinefællesskaber, fagfællesskaber, sociale fællesskaber eller måske ubevidste fællesskaber. Nogle gange binder det os sammen, at vi deler uddannelsesinstitution. Andre gange at vi besøger det samme supermarked. Eller har samme nationalitet… Alt sammen sammenhænge som i større eller mindre grad er identitetsskabende og vigtige for os.

I samarbejde med Yolande Glenton, etnologi-studerende med særlig interesse for fællesskaber, kunne vi i PLADS godt tænke os at åbne op for et dialog om emnet.

Derfor inviterer vi til en samtaleaften om fællesskaber, hvor vi skal reflektere over:

  • hvad er et fællesskab for dig?
  • hvorfor indgår du i det fællesskab, du gør?
  • hvordan føles det at stå uden for et fællesskab?
  • hvordan skabes et fællesskab egentlig?

… og andre spørgsmål, der måtte dukke op. Vores ønske er at skabe et åbent forum, hvor vi vil have fokus på at dele vores refleksioner og inspirere hinanden.

Vi glæder os til at åbne for samtalen – og sørger selvfølgelig for kaffe, te og snacks. Arrangementet er gratis.

TID: 1. oktober kl. 17-19.15

STED: Studenterhuset, Købmagergade 52

CORONA: tager vi selvfølgelig højde for! Vi sørger for at have håndsprit og god afstand. Vi involverer ikke aktiviteter, der kræver fysisk kontakt.

HUSK AT TILMELDE DIG ved at sende en mail til visionplads@gmail.com med dit navn.

Seneste