Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Seminar

PLADS - få mod på at netværke

Seminar — Det sociale fællesskab inviterer dig til en aften, hvor vi skal lære hvad det vil sige at netværke - på en uprætentiøs og afslappet manér! Hvad vil det sige at netværke professionelt? Hvilke udfordringer følger med? Og hvordan gør man, når man bliver nervøs ved tanken om at skulle sælge sig selv? Alt dette skal vi høre om af karrierekonsulent Robert Fabrin.

Info

Date & Time:

Place:
Studenterhuset, Købmagergade 52, 1150 København

Hosted by:
PLADS

Cost:
Free

Får du også svedige håndflader, når du overvejer at dukke op til et “netværksarrangement”? Føler du også at din tid på universitetet ikke har givet dig helt det solide netværk, som du “burde” have?
At være jobsøgende er noget, vi alle skal blive rustet til – men det betyder ikke, at det skal være et kæmpe, uoverskueligt og ubehageligt projekt!

Derfor inviterer PLADS dig til en aften i netværkets tegn. Sammen med karrierekonsulent Robert Fabrin skal vi tale om hvordan vi bedst muligt kan gribe networking an – på en måde, der fungerer for os selv hver især. Robert vil fortælle os hvad det betyder at netværke professionelt, og vi skal lære at skabe den konstruktive fortælling om os selv og vores kompetencer.

Robert Fabrin er selvstændig karrierekonsulent og ønsker at gøre jobsøgning til en god og effektiv proces ved at fokusere på trivsel for den enkelte. Han har i sit arbejde på Karrierecenter København hjulpet akademikere med jobsøgning med særlig fokus på uopfordrede ansøgninger og netværk – og nu vil han hjælpe os!

Dette arrangement henvender sig til dig, hvis du enten er færdiguddannet og ledig, snart bliver det – eller hvis bare du på et tidspunkt får brug for at søge arbejde og har en akademisk uddannelse i bagagen.

Hvem er vi?
PLADS er et socialt fællesskab der ønsker at sætte fokus på trivsel ved at afholde arrangementer, oplyse og skabe dialog. Vi ønsker at skabe rammerne for, at du kan møde andre der står i samme situation, og at vi i fællesskab kan hjælpe og inspirere hinanden.
Derfor glæder vi os til at byde dig velkommen til dette uforpligtende, hyggelige og GRATIS aftenarrangement.

Hvor foregår arrangementet?
Sted: Studenterhuset, Købmagergade 52 i ‘Main Hall’ på 1. sal
Tid: 17-18:40

Tilmelding er ikke nødvendig, så mød op som du er!

Har du lyst til at høre mere fra PLADS? Følg med på vores Facebook-side, hvor vi hver uge deler tanker om stort og småt!

Program
17:00: Velkomst
17:10: Oplæg og workshop v. Robert Fabrin
17:45: Pause med kaffe og kage
17:55: Oplæg og workshop v. Robert Fabrin fortsat
18:30: Afrunding og på gensyn!

Seneste