Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

PLADS - Selvomsorg i praksis

Øvrige — I PLADS vil vi gerne invitere dig til vores event om selvomsorg. Det foregår i samarbejde med Eva B. Schøning og der vil både være korte oplæg, diskussion i fællesskab og tid til at arbejde med individuelle øvelser. Vi synes at selvomsorg er vigtigt - især nu hvor vintermørket og kulden er kommet og coronaen stadig påvirker vores dagligdag. Derfor glæder vi os til at sætte fokus på selvomsorg og hvordan vi passer på os selv og hinanden. Vi håber at du har lyst til at være med!

Info

Date & Time:

Place:
Studenterhuset, Købmagergade 52, 1150 København K

Hosted by:
PLADS

Cost:
Free

Hvordan ser selvomsorg ud for dig? Ved du, hvordan du er en god ven for dig selv?

At vise omsorg for sig selv, betyder at tage ansvar for sig selv og sine behov. Derfor er selvomsorg ret vigtigt, for at vi kan have det godt. Det er især vigtigt nu, hvor coronavirussen har vendt op og ned på vores liv. Der er stadig mange restriktioner, omvæltninger og usikkerheder, som vi må leve med. Om vi så har vænnet os til det eller ej. Oveni så nærmer december sig og det er ved at være både mørkt og vinterkoldt. Derfor vil vi i PLADS gerne sætte fokus på selvomsorg og vigtigheden af at passe på os selv og hinanden

Til vores event d. 8. december, skal vi snakke om hvad selvomsorg er og hvordan det kan se ud for os i praksis. Vi skal både lytte til oplæg, diskutere i fællesskab og lave individuelle øvelser.
Én af de øvelser, vil være at lave en plan for december måned. En plan for, hvordan vi passer på os selv og vores nærmeste. Det handler blandt andet om at skrue op for alle de gode ting, som gør os glade og styrker vores fysiske og mentale helbred. Det handler også om de ting som er gode, men kan være svære at gøre. Som f.eks. at sige fra, sætte grænser eller justere vores forventninger. Der bliver både tid til at vi kan arbejde individuelt og til at vi kan inspirere hinanden.

Vi holder eventet i samarbejde med Eva B. Schøning, som studerer sprogpsykologi på KU og er uddannet coach. Sammen glæder vi os til en aften i (selv)omsorgens tegn – og vi glæder os til at se dig!

TID: 8. december kl. 17-19:30
STED: Main Hall i Studenterhuset, Købmagergade 52
CORONA: Vi har tilpasset formatet, så vi overholder alle nye restriktioner. Og vi sørger for håndsprit og afstand, så du trygt kan dukke op. Husk mundbindet.

Vi sørger som altid for te, kaffe og snacks, så du har god energi!

HUSK AT TILMELDE DIG ved at sende en mail til vision@gmail.com med dit navn. Arrangementet er for studerende og det er gratis at deltage.

Seneste