Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

PLADS - Vi taler om venskaber

Øvrige — Hvad er egentlig de vigtigste relationer i dit liv? For mange vil svaret nok være vores venner. Det er dem du er fortrolige med og har det sjovt med. Og dem, der støtter dig, når du har rækker ud. Men hvad sker der, når et venskab udfordres? Når relationen har brug for førstehjælp? Det sociale fællesskab PLADS afholder endnu engang et gratis arrangement med oplæg, workshop og aftensmad - denne gang i venskabets tegn og i samarbejde med Unge på Vej. Her kan vi dele med hinanden hvilke udfordringer vi oplever, i vores venskaber - og snakke om hvordan man kan italesætte det og møde sine venner et godt sted. Også selvom man ikke er vant til at tage konflikter i sine venskaber.

Info

Date & Time:

Place:
Studenterhuset, Købmagergade 52, 1150 København

Hosted by:
PLADS

Cost:
Free

PLADS – Vi taler om venskaber
… En åben og tryg samtale om venskabet og dets kompleksitet.

// Kom til gratis arrangement med oplæg, workshop og aftensmad! //

En af livets vigtigste relationer er venskabet.
Venner er dem, du er fortrolig med, dem der støtter dig når du rækker ud, dem du bruger din fritid på og har det sjovt med. Men fordi venskabet har mere udefinerede rammer end familien eller parforholdet, så kan det være svært at vide, hvad man kan forvente og hvad der kræves.

I f.eks. et parforhold forholder man sig løbende til dynamikkerne og tager en snak, hvis noget ikke fungerer – man går op i ”at pleje forholdet”.
Men hvorfor er det i venskaber (hvor vi giver mindst lige så meget af os selv) at der nogle gange mangler at blive gjort en indsats? Og hvordan siger vi det til hinanden? Kan man overhovedet det? Hvad sker der, når et venskab bliver udfordret? Når relationen har brug for førstehjælp?

I PLADS forsøger vi at italesætte de emner, der har betydning for vores trivsel. Derfor inviterer vi dig til en spændende aften om netop VENSKABER.
Det gør vi i samarbejde med Unge På Vej, som vil dele personlige historier om både styrkende og udfordrende venskaber.
Og vi skal høre et spændende oplæg fra Jannik Alleslev, som er kandidat i pædagogisk psykologi og har skrevet speciale om ’det udviklende venskabs’ betydning for trivsel. Han vil sætte spot på venskabets dynamikker og belyse, hvordan vi kan styrke vores venskaber. Og så afslutter vi aftenen med en workshop, hvor vi skal reflektere over hvad der vigtigt for os hver især i et venskab og hvordan man tager de svære snakke, hvis noget ikke fungerer.

VI SKAL OGSÅ spise lækker (vegetarisk) aftensmad fra Studenterhuset Folkekøkken sammen. Kom som du er eller hiv en ven under armen – Det er alt sammen helt gratis.

//

Tid: Onsdag d. 26. februar kl. 17.30-20.45
Sted: Studenterhuset, Købmagergade 52
HUSK at tilmelde dig ved at sende en mail med dit navn til visionplads@gmail.com.
DEADLINE FOR TILMELDING ER SØN. D. 23/2

//

Har du lyst til at høre mere fra PLADS? Følg med på vores facebook-side, hvor vi hver uge deler tanker om stort og småt! https://www.facebook.com/visionplads/

Hvem er Unge På Vej?
Unge På Vej er en gruppe af frivillige oplægsholdere i alderen 18-25 år, der selv har erfaring fra en vanskelig og udfordrende ungdomstid. Ved at fortælle deres egne historier bryder de tavsheden om psykisk sårbarhed.

Sidst, men ikke mindst, skal der lyde en kæmpe tak til Studenterhuset for deres fantastiske støtte og til SL Fonden, som er årsagen til at dette arrangement kan lykkes!

Seneste