Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Portrætter fra øst til vest

billede:

Foredrag — Et vellykket portræt ligner den virkelige person, vil de fleste nok mene. Men er det sandt? Og hvad er egentlig definitionen på et portræt?

Info

Date & Time:

Place:
Geologisk Museum, Øster Voldgade 5-7, 1350 København K

Hosted by:
Parkmuseerne

Cost:
95 DKK

signup

Et vellykket portræt ligner den virkelige person, vil de fleste nok mene. Men er det sandt?  Og hvad er egentlig definitionen på et portræt?  I aften får du indblik i en fascinerende verden, hvor det, der ser ud som virkelighed måske slet ikke er det. Vi kigger både på sultaner og hellige mænd fra østen og den danske konge, Christian 2., kendt fra romanen Kongens Fald.

Portrætter i islamisk kunst – Fiktion og virkelighed
Kjeld von Folsach, Museumsdirektør, Davids Samling

Christian II’s billedpolitik
Hanne Kolind Poulsen, Museumsinspektør, SMK – Statens Museum for Kunst

Foredraget koster 95,- og inkluderer et glas vin i pausen.
Køb billetter på Billetto: http://bit.ly/2v2nsSw

Ansigt til ansigt – alle tiders portrætter
Oplev en kavalkade af historiske portrætter i kunst, film og naturvidenskab, når Parkmuseerne præsenterer et moderne blik på det ældgamle, men aktuelle fænomen.

Tre foredragsaftener tager dig med på en kalejdoskopisk rejse, hvor du over et glas vin møder museernes eksperter og får indblik i portrættets historie fra seks forskellige synsvinkler.

Samtidig præsenterer kvarterets museer intet mindre end fem udstillinger, tyve film og en lang række arrangementer om og med portrætter, du selv kan møde ansigt til ansigt.

Mere info: http://parkmuseerne.dk/ansigt-til-ansigt/

Seneste