Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

POW Åbningsevent

Øvrige — Velkommen til Power of Women Festival Copenhagen! Vi byder velkommen til tre dages fejring af kvinder i kulturen. Kom og bliv inspireret af Charlotte Kierkegaard, Heidi Rottbøll Andersen, Fadime Turan, Christian Groes, Maria Frej, Trinelise Væring, Füsun Eriksen og Sisse Sejr-Nørgaard.

Info

Date & Time:

Place:
Kunstakademiets Billedkunstskoler
Kongens Nytorv 1, 1050 København K

Hosted by:
POW Festival

Cost:
Free

signup

Velkommen til Power of Women Festival Copenhagen! Vi byder velkommen til tre dages fejring af kvinder i kulturen. Kom og bliv inspireret af Charlotte Kierkegaard, Heidi Rottbøll Andersen, Fadime Turan, Christian Groes, Maria Frej, Trinelise Væring, Füsun Eriksen og Sisse Sejr-Nørgaard.

HVORDAN KOMMER JEG MED? Arrangementet er gratis. Skriv dit navn i kommentarfeltet på Facebook siden her. Din deltagelse bliver bekræftet via Facebook.

Hvert år diskuterer vi hvor mange kvindelige artister, der optræder på de danske musikfestivaler. Hvor mange film, der er instrueret og skrevet af kvinder. At der hænger langt færre kvindelige kunstnere på museernes vægge. Med POW vil mere end snak – vi vil handle og skabe reelle forandringer. Derfor inviterer vi kunstnere, beslutningstagere, politikere, presse og publikum til at mødes – på tværs af brancher, baggrund og køn. Så vi kan starte en dialog og igangsætte projekter, der fremmer kvinders vilkår som kulturskabere og giver publikum adgang til flere kvindelige fortællinger.

Åbningseventen vil være sprængfyldt med perspektiver på, hvordan vi sammen gør en forskel:

POWs initiativtager og festivalchef Füsun Eriksen fortæller hvorfor hun har skabt POW, og hvad hun drømmer om, at festivalen udvikler sig til.

POW Talk ved Charlotte Kirkegaard, cand.jur., specialkonsulent og foredragsholder med egen virksomhed, Unisex Progress. Hun har bl.a. arbejdet for FN, EU, Nordisk Ministerråd og Ligestillingsministeriet. En af kvinderne bag rapporten “Kvinder i Kunst” for Statens Kunstråd.

POW Talk ved Heidi Rottbøll Andersen, stifter og direktør i virksomheden Living Institute, der sidste år rådgav 175 kunder i 14 forskellige lande i forhold til strategier for diversitet og mangfoldighed i deres organisationer.

POW Talk ved Christian Groes, antropolog og kønsforsker, ph.d., og lektor ved Institut for Kultur og Identitet på Roskilde Universitet.

Moderator: Journalist Sisse Sejr-Nørgaard

Skarpe kunstneriske indspark ved sanger-sangskriver og debattør Trinelise Væring, journalist og foredragsholder Fadime Turan.

Vi slutter af med en lille forfriskning, hvor der også er mulighed for at møde teamet bag POW.

Se hele festival programmet på hjemmesiden.

Seneste