Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

POW filmvisning: Venus - let's talk about sex (gratis)

Øvrige — POW inviterer til gratis visning af dokumentaren 'Venus - Let's talk about sex' i Kunsthal Charlottenborgs biograf. Bagefter taler vi med den ene af instruktørerne, Lea Glob og filmens producer, Kirstine Barfod, om hvordan det er at skabe film som et rent kvindehold i en mandsdomineret branche.

Info

Date & Time:

Place:
Kunsthal Charlottenborg
Kongens Nytorv 2, 1050 København K

Hosted by:
POW Festival

Cost:
Free

signup

POW inviterer til gratis visning af dokumentaren ‘Venus – Let’s talk about sex’ i Kunsthal Charlottenborgs biograf. Bagefter taler vi med den ene af instruktørerne, Lea Glob og filmens producer, Kirstine Barfod, om hvordan det er at skabe film som et rent kvindehold i en mandsdomineret branche.

Moderator: Anne Boukris.

SÅDAN KOMMER DU MED
Alle er velkomne, bare skriv dit navn og navnene på dine gæster på Facebook siden her. Din reservation bekræftes via Facebook. Der er et begrænset antal billetter.

OM FILMEN
Mere end 100 unge kvinder dukker op, da Lea Glob og Mette Carla Albrechtsen søger medvirkende til en “erotisk film på kvinders præmisser”. Over de kommende måneder fortæller kvinderne om deres seksuelle oplevelser og fantasier til filmkameraet. Efterhånden som tiden går og historierne bliver flere, begynder en ramme langsomt at tage form, og instruktørerne indser, at de uden at vide det, allerede er i fuld gang med optagelserne til deres film.

Berlingske skriver: “… de to instruktører har sammen med de modige medvirkende skabt et ærligt og intimt rum, der får én til at føle, at man taler med en nær veninde.” (Louise Kidde Sauntved)

Se hele festival programmet på hjemmesiden.

Seneste