Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

POW Talks: CoreAct og Sophie Bech (gratis)

Debat — POW præsenterer POW Talks, hvor CoreAct og Sophie Bech fortæller om deres arbejdsliv som kvindelige iværksættere og om konsekvenserne ved at vælge en karriere, der har tværdisciplinære kompetencer i hovedsædet. Begivenheden er gratis.

Info

Date & Time:

Place:
Kunstakademiets Billedkunstskoler
Kongens Nytorv 1, 1050 København K

Hosted by:
POW Festival

Cost:
Free

signup

SÅDAN KOMMER DU MED
Alle er velkomne! Skriv dit navn og navnene på dine gæster på Facebook siden her. Din reservation bekræftes via Facebook.

COREACT er en performanceduo bestående af Anika Barkan og Helene Kvint. CoreAct indsamler via ”den positive forstyrrelse” og ”mobile scenografier” personlige fortællinger fra folk i det offentlige rum. Efterfølgende bearbejder og dramatiserer den kunstneriske duo disse fortællinger. Anika Barkan og Helene Kvint skaber en æstetisk og kunstnerisk bearbejdning af dokumentarisk materiale, som giver nærhed og indlevelse i fortællingen. Sådanne oplevelser har vist sig at have en stor værdi for vidt forskellige institutioner som plejehjem, teatre, biblioteker. De besidder sammen et ukueligt drive til at udforske nye ideer, udfordre hinanden og afprøve uudforskede territorier. Kort sagt – alt skal være muligt. De arbejder i alle henseender som en duo, både i forhold til ideudvikling, research, tekstarbejde og produktion.

SOPHIE BECH, MA of Arts, filmproducer og Head of Experiences i Rokoko. Hvordan designer du det perfekte arbejdsliv for dig selv? Det er lettere end du tror. Stærk i innovationsprocesser og metode kaster Sophie sig ud i, live – i interaktion med publikum – at skabe et nyt design for et arbejdsliv. Inspireret af den gigantiske værktøjskasse til værktøjer som spil- og filmbranchen producerer med, kan man udvikle et skarpt koncept at leve sit liv efter.

I en åben og ærlig fortælling beretter Sophie samtidig om sin lange rejse ind i den kreative industri med afsæt i alt fra musik, teater, performance art til film og nye kreative teknologier. Hvad kan det få af konsekvenser og muligheder at vælge en meget bred profil og karrierevej. Hun uddyber også om, hvordan hun skaber balance i sit liv, idet hun tror på, at karriere ikke skal udelukke et rigt, æstetisk og kærligt liv.

POW Talks: CoreAct + Sophie Bech

Se hele programmet på vores hjemmeside!

Seneste