Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Præstens prædiken på værksted

Øvrige — Sognepræst Mathias Harding holder prædikenværksted i Blovstrød Sognegård mandag d. 21 september kl. 18.30

Info

Date & Time:

Place:
Blovstrød Sognegård
Kærvej 20,Blovstrød
3450 Allerød

Hosted by:
Blovstrød Kirke

Cost:
Free

Her til efteråret er der igen prædikenværksted i Blovstrød, hvor alle er velkomne til en samtale om kommende søndags evangelietekst. Første arrangement finder sted i Blovstrød Sognegård mandag, den 21. september kl. 18:30, hvor omdrejningspunktet er kommende søndags tekst ‘opvækkelsen af Lazarus’ fra Johannesevangeliet 11,19-45.

Mange kender sikkert historien om Jesu opvækkelse af Lazarus. Jesus møder søstrene Martha og Maria, der er i dyb sorg over deres afdøde bror Lazarus. Efter samtaler med de to søstre vækker Jesus i ord og handling deres elskede bror til live igen.  Selvom teksten handler om opvækkelse fra de døde, er den ikke umiddelbart nem at forstå.

I prædikenværkstedet læser vi teksten sammen, og så er ordet ellers frit. Hvordan skal vi forstå den, og hvordan kan vi forbinde den med vores eget liv? Ja, hvad ville vi selv sige, hvis det var os, der skulle prædike? Snakken over bordet tager udgangspunkt i teksten – men det er ikke til at sige, hvor vi ender.

Der vil være en let tapasanretning, og det er gratis at være med, men tilmelding er nødvendig til Mathias Harding på tlf.: 29 88 78 15 eller mail: matha@km.dk senest fredagen inden.

 

Seneste