Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Protestaktion ved KU's årsfest

Øvrige — Nye runder af nedskæringer truer vores uddannelser! Humaniora skal igen spare 37 millioner kroner og regeringen vil skære endnu mere de næste år! Derfor indkalder HUMrådet til protestaktion ved Københavns Universitets årsfest d. 16. november. Vi vil ikke finde os i, at politikere og ledelse fester, alt imens vores uddannelser fortsat undergraves af den ene nedskæringsrunde efter den anden! Så kom med på fredag og sig fra over for forringelserne!

Info

Date & Time:

Place:
Kl. 13-14: Frue Plads 4, 1165 København.
18.30-19.30: Operaen, Ekvipagemestervej 10, 1438 København K.

Hosted by:
HUMrådet ved Københavns Universitet

Cost:
Free

Igen i år foreslår regeringen at uddannelsesområdet skal spare 2% af budgettet, det oven i en lang række af allerede gennemførte nedskæringer under de tidligere regeringer og med udsigt til, at vi forsat skal skære ned de kommende år. Disse nedskæringer rammer hårdt over hele uddannelsessektoren, også hos os på Københavns Universitet.

HUMrådet har derfor besluttet at der er brug for at vi protestere og siger fra. Det vil vi i første omgang gøre ved at afholde en protestaktion til Københavns Universitets årsfest d. 16. november. Vi vil ikke finde os i, at politikere og ledelse fester, alt imens vores uddannelser fortsat undergraves af den ene nedskæringsrunde efter den anden!

Vi vil derfor stå ved indgangen til festlighederne med banner og løbesedler imod nedskæringerne, og vi håber, at du vil komme og støtte op, så vi sammen kan sende et signal til politikerne om at stoppe nedskæringerne og starte investeringerne i vores uddannelser! Alle er velkomne!

Protesten forløber i to dele:
– Kl. 13-14 foran festreceptionen, ved Frue Plads 4, 1165 København.
– Kl. 18.30-19.30 ved Operaen, Ekvipagemestervej 10, 1438 København K.

Se mere på facebook: www.facebook.com/events/2184695941768431

Dette er kun første del af en kampagne mod nedskæringer, som HUMrådet vil føre frem mod det kommende folketingsvalg for at ligge pres på politikerne til at droppe nedskæringerne på uddannelserne og starte nye investeringer i ordentlige uddannelser!

Har du spørgsmål? Så skriv til humraadet.ku@gmail.com eller ring til vores formand: Niklas Zenius Jespersen på 26156288.

Seneste