Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Seminar

Radikal Digitalisering

Seminar — Kunne du tænke dig at blive klogere på emner som kryptovaluta, kunstig intelligens og dataetik? Så kom til denne spændende workshop og få indsigt i, hvordan digitalisering kan spille en rolle i dit arbejdsliv. Arrangmentet afholdes af Københavns Universitet i samarbejde med Kforum.

Info

Date & Time:

Place:
Festsalen KUA 2
Karen Blixens Plads 8, 2300 København S

Hosted by:
Københavns Universitet & Kforum

Cost:
Free

signup

PROGRAM:

Blockchain og Bitcoins – fra buzzwords til brugsvaluta?

Oplægsholdere: Marc Falkenberg og Daniel Beck indehavere af Cryptocast.

Marc og Daniel fra Danmarks første podcast om kryptovaluta tager dig med ind i deres tekniske og nørdede univers, når de beskriver teknologien bag blockchain og diskuterer kryptovalutaens mange muligheder. Vidste du for eksempel, at der findes over 1.565 forskellige kryptovalutaer? Kom og bliv klog på nogle af tidens hotteste buzzwords!

Vil du høre mere om, hvordan din private fremtid kommer til at foregå online? Så kig også forbi hos Big Data & SoMe samt Dataetik.

Kunstig intelligens – Et perspektiv på fremtidens arbejdsplads

Oplægsholder: Thomas Martinsen CTO hos BlueFragments.

Hvad er kunstig intelligens? Hvor langt er vi i forhold til at bruge kunstig intelligens i virksomheder? Og hvordan vil en fremtid med kunstig intelligens se ud? Thomas Martinsen, CTO hos BlueFragments, vil fortælle om de forhåbninger og bekymringer, der er forbundet med, at kunstig intelligens indtager en plads som vores elektroniske kollega.

Vil du høre mere om, hvordan din arbejdsplads kommer til at se ud i fremtiden? Så kig forbi hos Robotteknologi samt Blockchain & Bitcoins.

Big Data & SoMe – Den datadrevne kampagne – digitale data og nye muligheder

Oplægsholder: Thomas Albrechtsen – CEO og “Big Data Humanist” fra NextWork.

Hvordan kan du bruge “big data” fra sociale medier til at forstå dine kunder og planlægge kampagner? Big Data-humanisten, Thomas Albrechtsen, tager dig med gennem det digitale data-univers og viser eksempler på analyser med data fra Facebook, Instagram og Google. Og så giver han sit bud på, om Cambridge Analyticas berygtede analyser formentlig overhovedet var særligt udslagsgivende for at Trump blev valgt.

Vil du høre mere om, hvordan din private fremtid kommer til at foregå online? Så kig også forbi hos Blockchain & Bitcoins samt Dataetik.

Robotteknologi – Softwarerobotter – din nye kollega?

Oplægsholder: Søren Ruskjær Director, Digital Transformation hos Novozymes.

Vi har i mange år høstet produktivitetsgevinster ved at bruge robotter i industrien. Nu er robotterne rykket ind i kontorlokalerne, hvor softwarerobotter kan udføre rutinearbejde hurtigere og mere fejlfrit end mennesker. Det betyder ikke kun frigjorte ressourcer, men også muligheden for at levere ny og bedre service – til glæde for kunderne. Men hvordan kommer man som virksomhed i gang, og hvilke udfordringer er forbundet hermed? Dette vil Søren Ruskjær komme og gøre dig og din virksomhed klogere på.

Vil du høre mere om, hvordan din arbejdsplads kommer til at se ud i fremtiden? Så kig forbi hos Kunstig intelligens samt Blockchain & Bitcoins.

Dataetik – Et etisk perspektiv på indsamling, brug og opbevaring af personlig data

Oplægsholder: Peter Svarre Digital Ekspert hos Kforum.

Med den nye persondataforordning er beskyttelse af persondata særdeles omdiskuteret. Men hvorfor er vi så fokuserede på beskyttelse af data? Hvad er det værste, der kan ske? Og hvem har egentlig ansvaret, når det handler om beskyttelse data? Kforums digitale ekspert Peter Svarre fortæller om det etiske perspektiv bag indsamling, brug og opbevaring af personlig data.

Vil du høre mere om, hvad indsamling og opbevaring af personlig data egentlig bliver brugt til? Så kig forbi hos Kunstig intelligens samt Big Data & SoMe.

 

Program:

15.00: Dørene åbnes

15.00-15.30: Ankomst

15.30-15.40: Velkomst og gennemgang af program

15.40-15.50: Pitch fra oplægsholdere

16.00-16.20: Runde 1

16.20-16.35: Pause inklusiv forfriskninger

16.35-16.55: Runde 2

17.00-17.20: Runde 3

17.20-17.30: Tak for i dag

17.30-18.00: Mulighed for networking

 

Seneste