Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Radikale Venstre afholder workshop om fremtidens uddannelse og vil gerne høre DIN mening

Debat — Hvordan mener DU, at fremtidens uddannelser skal se ud? Det spørgsmål vil Katrine Robsøe gerne høre dit svar på!

Info

Date & Time:

Place:
Online debat på Radikale Venstres Facebook-side

Hosted by:
Katrine Robsøe, Radikale Venstre

Cost:
Free

Tirsdag d. 11. august kl. 10:30 stiller Radikale Venstres uddannelsesordfører, Katrine Robsøe skarpt på spørgsmålet om, hvordan fremtidens videregående uddannelser se ud? Her vil vi gerne have DIT input med. Forhandlingerne om en ny finanslov er lige om hjørnet, men inden vi går til forhandlingsbordet, så vil Radikale Venstre gerne vide, hvad der er vigtigt for dig som studerende!

Vi samler nye ideer, erfaringer og forslag fra studerende og eksperter sammen, så vi kan føre en politik der giver mening og som rykker ude i virkeligheden. Så derfor spørger vi nu dig:

Hvilke erfaringer har du gjort dig som studerende under Corona-krisen og hvilke forandringer kalder de erfaringer på?

Hvilke initiativer skal vi have på banen, når vi skal forbedre fremtidens uddannelser?

Hvor trykker skoen mest efter din mening?

Hvad gør vi bedst ved det?

For at få svar på vores spørgsmål afholder Radikale Venstre og Katrine Robsøe tirsdag workshoppen “Hvad er meningen? Når uddannelse skal give muligheder” på Campus Carlsberg. Den første del af workshoppen bliver sendt live på Facebook.

Vi håber, at du har lyst til at se med og til at kommentere eller stille spørgsmål i kommentarsporet. På den måde kan du være med til at sætte DIT præg på den kommende finanslov og vi bliver klogere på, hvordan vi laver løsninger som holder og giver mening.

Tune ind på Radikale Venstres Facebook-side tirsdag d. 11. august kl. 10:30 og vær med!

Seneste