Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Særforestilling af Udspring og talk med Teater Rio Rose (gratis)

Øvrige — POW inviterer til gratis særforestilling af Teater Rio Roses "UDSPRING" på Teaterøen! Efter forestillingen bliver instruktør Tove Bornhøft og skuespillerne Anette Katzmann og Petrine Agger til en snak om diversitet.

Info

Date & Time:

Place:
Teaterøen
William Wains Gade 11, 1432 København K

Hosted by:
POW Festival

Cost:
Free

signup

POW inviterer til gratis særforestilling af Teater Rio Roses “UDSPRING” på Teaterøen! Efter forestillingen bliver instruktør Tove Bornhøft og skuespillerne Anette Katzmann og Petrine Agger til en snak om diversitet.

SÅDAN KOMMER DU MED
Alle er velkomne, bare skriv dit navn og navnene på dine gæster på Facebook siden her. Din reservation bekræftes via Facebook. Der er et begrænset antal billetter.

OM FORESTILLINGEN
Tre ulastelige værtinder byder velkommen til aftenens raritets-kabaret i forsamlingshuset. Programmet byder på en håndplukket vifte af ekstraordinære varieté-artister, der overrasker med det ene mageløse nummer efter det andet. Meget er på spil, både mellem de smilende og venlige værtinder men især for de dybt dedikerede artister af svingende talent, der hver aften udfører deres indøvede numre med livet som indsats. De gør det så godt, de kan. Men der er mange ting, de kun næsten kan, og tragikomikken lurer lige om hjørnet, i en spejling af den almindelige hverdags indimellem kiksede cirkus.

Man kan kalde det et nostalgisk genbesøg, godt hjulpet på vej af forestillingens gennemførte 70’er æstetik. Her er det klassiske danske forsamlingshus-fællesskab dog skrevet ind i en mere åben og mangfoldig nutidig ramme, og frem for alt søges der i forestillingen efter det smukke i det folkelige – i en hyldest til dem, der sætter alt på spil i det store UDSPRING.

TALK: Efter forestillingen tager vi en snak om diversitet med instruktør Tove Bornhøft og skuespillerne Anette Katzmann og Petrine Agger.

Velkomst og moderator: Füsun Eriksen

Se hele festival programmet på hjemmesiden.

Seneste