Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Rundvisning

Særomvisning: Biokunst og bakterier

Rundvisning — Start en råkold novemberdag med gratis særomvisning og dampende varm morgenkaffe på Medicinsk Museion. Oplev den østrigske biokunstner Thomas Feuersteins levende skulpturmaskiner i selskab med kurator Adam Bencard, og få indblik i biokunstens udforskning af forbindelserne mellem mennesker og mikroorganismer.

Info

Date & Time:

Place:
Medicinsk Museion
Bredgade 62
1260 København K

Hosted by:
Medicinsk Museion

Cost:
Free

signup

Start en råkold novemberdag med gratis særomvisning og dampende varm morgenkaffe på Medicinsk Museion. Oplev den østrigske biokunstner Thomas Feuersteins levende skulpturmaskiner i selskab med kurator Adam Bencard, og få indblik i biokunstens udforskning af forbindelserne mellem mennesker og mikroorganismer.

Mennesker og bakterier har et tættere forhold, end man måske skulle tro. Faktisk er 90% af de celler, vi tænker på som ’os’, i virkeligheden skabt af mikrobielt arvemateriale. Trillioner af bakterier lever uden på og inden i vores kroppe – på huden, i munden og i vores tarmsystem.

Giver denne viden behov for at ændre hele vores forståelse af, hvem vi er og af relationen mellem menneske og verden? Hvad kan samarbejde på tværs af kunst og videnskab tilbyde denne udfordring? Med udgangspunkt i Feuersteins biologiske kunstværker åbner denne særomvisning diskussionen om biokunstens sammensmeltning af kunst og videnskab.

Særomvisningen er gratis, men tilmelding er nødvendig. Send en mail til anesignegreen@sund.ku.dk

Seneste