Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Seminar

Samtaler om tro & hjerneforskning (med Troels W. Kjær)

Seminar — Samtaler om tro og hjerneforskning. Arrangeret af Studenterpræst Nicolai Halvorsen (Gæst: Troels W. Kjær)

Info

Date & Time:

Place:
Skt. Johannes på Torvet.
Skt. Hans Torv 30,
2200 København N

Hosted by:
Nicolai Halvorsen

Cost:
Free

signup

Studenterpræst Nicolai Halvorsen arbejder sammen med hjerneforsker Troels W. Kjær på en bog om hjerneforskning og tro. I forlængelse af dette arbejde, holder Nicolai en samtalekreds om emnet  hjerneforskning, tro, religion.

Til de enkelte samtaler vil der være et kort oplæg om et mere specifikt emne og derefter vil der være samtale og diskussion om emnet. Den foreløbige liste af emner til hver gang er: Hvad er tro og hvor kommer den fra?; bøn og meditation; kærlighed mellem kemi og religion; barmhjertighed og altruisme. Disse emner er foreløbige og kan ændre sig, evt. også hvis der er særlige deltagerinteresser- og ønsker.

Det vil ikke være nødvendigt at forberede sig, man skal blot være interesseret i emnet. For dem der ønsker det, vil der være henvisninger til litteratur og andet om emnet.

Tilmelding (med navn, mail, telefon og studieretning) er påkrævet og man kan kun tilmelde sig hele forløbet, også selvom man ikke kan komme hver gang. Tilmelding sker på hjemmesiden, hvor du også kan læse mere (studenterpraesternekbh.dk)

Bemærk: der er begrænset antal pladser og når man tilmelder sig er det for alle gange. De øvrige datoer er: 

Tirsdag d. 25. oktober, kl. 19.30 – 21.30

Tirsdag d. 8. november, kl. 19.30 – 21.30

Tirsdag d. 25. november, kl. 19.30 – 21.30

Seneste