Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Se Danmark-Australien på Nationalmuseet

Øvrige — Klædt i rødt og hvidt viser vi landskampen Danmark-Australien på storskærm torsdag 21. juni kl. 14. Som opvarmning inden kampen kan du blive klogere på, hvad vi skal frygte allermest fra vores modstander.

Info

Date & Time:

Place:
Frederiksholms Kanal 12, 1220 København K

Hosted by:
Nationalmuseet

Cost:
Arrangementet er gratis

signup

Hvis du ikke har mulighed for at tage til Rusland og heppe på de danske fodbolddrenge på torsdag, kan du se kampen mod Australien gratis på storskærm i Nationalmuseets historiske palægård.

Nationalmuseet har netop åbnet palægården med daglig adgang fra Frederiksholms Kanal nr. 12 – som en ny oase i Københavns centrale kulturkvarter, hvor gæster kan slappe af – også uden at betale entré til selve museet.

Tag et tæppe og en pude under armen og slå dig ned i den stemningsfulde gård foran storskærmen. Slå dig ned på en bænk eller stol med en kold øl fra baren. Der kan også købes is og lækre snacks.

Bliv klogere på modstanderen
Inden landskampen kan du blive klogere på landsholdets modstander, når seniorforsker Bente Wolf fører dig tjept igennem Australiens kulturhistorie. Hvem er det vi står overfor i dag, og hvad skal vi frygte?

Benyt også lejligheden til at se Nadia Nadims trøje, som hun bar under kvindelandsholdets EM-finale mod Holland i 2017 i udstillingen ”Din ting – vores historie”. Nationalmuseets udstillinger er åbne indtil kl. 17.00.

Tid og sted:
Torsdag 21. juni fra kl. 13.00
Nationalmuseet, Palægården med indgang fra Frederiksholms Kanal 12

Foto: Anni Mogensen // Nationalmuseet

Seneste