Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Sluk tørsten i verdens ældste øl - Egtvedpigens Bryg

Foredrag — Historie med øl til. Få historien om bronzealderen og en af oldtidens mest berømte kvinder.

Info

Date & Time:

Place:
Ny Vestergade 10, 1471 København K

Hosted by:
Nationalmuseet

Cost:
Køb billetter her: https://madbillet.dk/show/event/egtvedpigens-bryg-kom-og-hoer-et-spaendende-stykke-danmarkshistorie-og-sluk-toersten-i-verdens-aeldste-oel

signup

Vores bronzealderekspert fortæller om en berømt æra med bronzeskatte, kultdyrkelse, solens rejse og øl i oldtiden. Du kan smage på en genskabt øl, som Egtvedpigen fik med sig i graven.

Du får historien om ølserien, og hvordan eksperter fandt frem til øl i bronzealderen, jernalderen, vikingetiden og middelaldereren. Og du kommer også til at smage på det hele.

Hele arrangementet foregår efter alle gældende og opdaterede sikkerhedsregler vedr. Covid 19, så alle kan føle sig helt trygge. Arrangementet er siddende og starter med et foredrag på ca. 45-50 min. Derefter kan du smage på øl og tale med eksperterne. Det er også muligt at købe de fire forskellige specialøl og bøger via Mobile Pay.

Tid og sted: Festsalen på Nationalmuseet. 7.oktober kl. 16.00-18.00.

Billetter kan købes her: https://madbillet.dk/show/event/egtvedpigens-bryg-kom-og-hoer-et-spaendende-stykke-danmarkshistorie-og-sluk-toersten-i-verdens-aeldste-oel

Læs mere om Copenhagen Beer Week: https://www.cphbw.dk/

Foto: Nationalmuseet

Seneste