Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Specialistklassen

Foredrag — Hvis du mangler inspiration til dit eget speciale – eller bare gerne vil høre, hvad der rører sig inden for den nyeste studenterforskning på campus – så har du nu muligheden i Specialistklassen, KUB Sdr. Campus' helt nye arrangementserie. Til første arrangement er kroppen i fokus, og tre nyudklækkede kandidater fortæller om deres specialer som hver især belyser kroppen fra forskellige vinkler.

Info

Date & Time:

Place:
Københavns Universitetsbibliotek, Sdr. Campus
Karen Blixens Plads 7
2300 København S

Hosted by:
KUB Sdr. Campus og HUMrådet

Cost:
Free

Hvis du mangler inspiration til dit eget speciale – eller bare gerne vil høre, hvad der rører sig inden for den nyeste studenterforskning på campus – så har du nu muligheden i Specialistklassen, KUB Sdr. Campus’ helt nye arrangementserie.

Hvert semester vil vi spørge dem der er kommet ud på den anden side: hvad er det vigtigste I fandt ud af i jeres speciale?

Til første arrangement er kroppen i fokus, og tre nyudklækkede kandidater fortæller om deres specialer som hver især belyser kroppen fra forskellige vinkler. Herefter er der mulighed for spørgsmål fra publikum. Til sidst serverer HUMrådet et glas vin, og du er velkommen til at blive hængende.

Program:
• Nogle liv er mere nøgne end andre – om racisme og biopolitik. Af Rosa Skytt Burr (cand.mag. i filosofi)
• Når kroppen læser – en undersøgelse af litteraturens funktion i Søren Ulrik Thomsens ”Mit lys brænder”. Af Maria Ansager Jensen (cand.mag. i dansk)
• “Labyrinten er ikke tiltænkt dig” – en feministisk og posthuman læsning af Westworld (2016). Af Astrid Wang (cand.mag. i moderne kultur og kulturformidling)

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne.

Seneste