Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Statskundskabsrevyen 2017 - HA HA Land

Øvrige — Statskundskabsrevyen har haft konsulentbesøg og fyret 2016's dårligdomme, ukvalificerede akademikere og hyggeracister. Nu er revyen blevet effektiviseret og positiviseret (som er et ord). Vi inviterer til revy og glæder os til at sprede glæde til dem, der har haft en rigtig dårlig dag på kontoret eller i støttegruppen - eller bare igen i dag, fordi mænd er nogle evigt undertrykkende, uforbederlige og ubehageligt allestedsnærværende individer.

Info

Date & Time:

Place:
Øster farimagsgade 5, bygning 34//Center for Sundhed og Samfund i Chr. Hansen Auditoriet

Hosted by:
Statskundskabsrevyen

Cost:
90 kr.

signup

Statskundskabsrevyen har haft konsulentbesøg og fyret 2016’s dårligdomme, ukvalificerede akademikere og hyggeracister. Nu er revyen blevet effektiviseret og positiviseret (som er et ord). Vi glæder os til at sprede glæde til dem, der har haft en rigtig dårlig dag på kontoret eller i støttegruppen – eller bare igen i dag, fordi mænd er nogle evigt undertrykkende, uforbederlige og ubehageligt allestedsnærværende individer.
Revyen løber af stablen på Center for Sundhed og Samfund i Chr. Hansen Auditoriet. Foyeren åbner en time før forestillingen, og her kan man købe øl, vand og popcorn. Dørene åbner en halv time før showstart, og pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.

Billetterne sættes til salg mandag den 3. april kl 9.00.

Torsdag aften: http://billetfix.dk/…/statskundskabsrevyen-2017-torsdag-af…/
Fredag aften: http://billetfix.dk/da/statskundskabsrevy-2017-fredag-aften/
Lørdag eftermiddag: http://billetfix.dk/…/statskundskabsrevy-2017-lrdag-efterm…/
Lørdag aften: http://billetfix.dk/da/statskundskabsrevy-2017-lrdag-aften/

Seneste