Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Stormøde: Nej til nedskæringer

Debat — Regeringens nedskæringer ødelægger vores uddannelser! Det medfører faglukninger, stress, fyringer og faldende kvalitet! Derfor indkalder HUMrådet til stormøde! Vi skal diskutere hvordan vi kæmper imod nedskæringerne og forslag til protestaktioner. Vi har brug for alle kræfter, så kom med! Alle er velkomne!

Info

Date & Time:

Place:
Multimediesalen, lokale 21.0.54, IKK (Institut for Kunst- og Kulturvidenskab), Københavns Universitet Amager (KUA), Søndre Campus.

Hosted by:
HUMrådet ved Københavns Universitet

Cost:
Free

Nedskæringerne på vores uddannelser undergraver mulighederne for at skabe et universitet, hvor fagligheden bliver prioriteret, og hvor de studerende har tid og ressourcer til at engagerer sig. Der bliver skåret på undervisningstimerne, og den tid underviserne har til at vurdere vores arbejde, hvilket resulterer i stress blandt studerende og ansatte, samt forringer kvaliteten af vores uddannelser.

Derfor indkalder HUMrådet til stormøde for at vi kan kæmpe imod nedskæringerne og kæmpe for en bedre uddannelsespolitik!

Se mere på facebook: www.facebook.com/events/273107780012509

Til mødet vil vi, fra kl. 17-19 have en fælles diskussion om, hvad vi kan gøre for at protestere mod nedskæringer, herunder ideer til aktivistiske arrangementer. Fra 19-20 vil der blive mulighed for at lave gruppearbejde med de aktiviteter som bliver besluttet på første del af mødet. Så hvis du har en god ide til en aktivitet, eller blot ønsker at blive klogere på, hvordan nedskæringer påvirker dit studie, så kom med. Vi har brug for alle kræfter hvis vi skal vinde kampen mod nedskæringerne. Vi glæder os til at se jer!

Der er to forslag til aktioner:
– Blokade af rektoratet – torsdag d. 15. november.
– Manifestation med bannere imod nedskæringer foran Københavns Universitets årsfest fredag d. 16. november.

Alle er velkomne!

Dagsorden:
Kl. 17-19: Debat om kampen mod nedskæringer, herunder debat og afstemning om forslag til aktioner.
Kl. 19-20: Gruppearbejde om de ting vi har vedtaget

Seneste