Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Stormøde på KUA om OK18

Debat — Konflikten truer forude og med regeringens lockoutvarsel ser det ud til at også KU vil blive ramt. Derfor indkalder HUMrådet i samarbejde med Studenterrådet til stormøde på torsdag d. 15. kl. 17! Her vil du kunne få svar på hvordan en konflikt vil ramme os som studerende og du kan høre fra de ansatte om deres krav og perspektiv på konflikten. I HUMrådet mener vi at ordentlige studieforhold kræver ordentlige arbejdsforhold for de ansatte, derfor opfordre vi til støtte til de ansatte og der vil derfor også være mulighed for at diskutere hvad vi kan gøre som studerende!

Info

Date & Time:

Place:
KUA - Københavns Universitets Søndre Campus (det tidligere Københavns Universitet Amager). Nærmere lokale kommer senere, følg med på facebook.

Hosted by:
HUMrådet ved KU

Cost:
Free

signup

Overenskomstforhandlingerne er brudt sammen og det kommer til at ramme Københavns Universitet. Der er blevet varslet lock out d. 10 april, det vil sige universitetet lukker medmindre parterne indgår forlig inden da.
Mange studerende er forvirrede og bekymrede over hvad der foregår. Derfor inviterer Studenterrådet til stormøde på KUA torsdag d. 15. marts fra 17 til 19 (præcis lokation følger), hvor vi vil informere om hvordan tingene forholder sig og desuden høre fra de ansatte, så vi kan få deres perspektiv på sagen. Dertil vil vi informere om hvilke konsekvenser det kan få for de studerende ift. eksamen, SU eller lignende, og hvordan man skal forholde sig til dette.

Stormødet holdes i samarbejde med HUMrådet, som opfordrer til at de studerende på KUA stiller sig solidariske med de ansatte på vores universitet med argumentet om, at et godt læringsmiljø indebærer ordentlige vilkår for undervisere og ansatte. HUMrådet vil fremlægge en solidaritetserklæring til afstemning blandt de studerende, og desuden samle ind til strejkekassen. Der vil være rum for efterfølgende at diskutere yderligere mobilisering og aktion blandt de studerende.

Seneste