Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Studenterforeningens Fredagstaler v/ Anni Mogensen

Foredrag — Fredagstale og fyraftensøl

Info

Date & Time:

Place:
Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab

Hosted by:
Studenterforeningen

Cost:
Free

signup

Kan Nationalmuseet være museum for hele Danmark? 43% af danskerne har ikke været på Nationalmuseet de sidste 10 år. Der kan findes fire overordnede grunde til, at danskerne ikke har besøgt Nationalmuseet: museet fremstår på en kedelighedsplatform, museet er usynligt, museet har ikke en klar kernefortælling og museet opfattes som en engangsforestilling. Og hvad gør man ved det?

Anni Mogensen er uddannet cand.mag i retorik og samfundsfag fra Københavns Universitet, og er i dag Museumschef for Nationalmuseet. Hun har det seneste år været med til at implementere den efterhånden landskendte ‘Kedsomhedsknap’ på Nationalmuseet. Anni Mogensen vil tale om knappens indflydelse og grundene til at Nationalmuseet valgte at indføre den.

Anni Mogensen har en lang karriere indenfor kommunikationsfaget og har tidligere siddet i stillingen som kommunikationschef for Golden Days.

OBS: Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig via følgende link (begrænset antal billetter): https://royalacademy.formstack.com/forms/fredagstalerne

____________________________
Arrangementet afholdes i samarbejde med Videnskabernes Selskab og Carlsbergfondet med støtte fra Carlsberg Mindelegat.

Praktisk information:

Dørene åbner kl. 14.30 og lukkes klokken 15.01, hvor talen begynder. Talen er berammet til ca. 30-40 minutter, og efterfølges af uformel samvær i ovenliggende lokale, hvor Studenterforeningen og Carlsberg byder på øl og vand. Arrangementet slutter klokken 16.50.

Seneste