Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Studenterforeningens Fredagstaler v/ Stefan Hermann

Foredrag — Tale

Info

Date & Time:

Place:
H. C. Andersens Boulevard 35, 1553 København V, Danmark

Hosted by:
Studenterforeningen

Cost:
Free

signup

Hvorfor taler vi så meget om dannelse, fra dagtilbud til universitet? Fordi vi længes efter en fortid, der aldrig har eksisteret? Fordi vi føler os afmægtige over for tempo, fremdrift og målinger? Oplægget giver et bud og tillader sig den frihed ikke alene at rette en kritik mod staten, men også de institutioner og kredse som påkalder sig dannelsen.

Stefan Hermann er rektor på Københavns Professionshøjskole. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet og har blandet andet tidligere været vicedirektør på ARKEN Museum for Moderne Kunst, chefkonsulent i Undervisningsministeriet og fuldmægtig i Kulturministeriet.
Stefan har skrevet adskillige artikler og bøger om uddannelsespolitiske, pædagogiske og sociologiske problemstillinger. Blandt udgivelserne er ”Et diagnostisk landkort over kompetenceudvikling og læring” (2003) og ”Magt & oplysning – Folkeskolen 1950-2006” (2007)

OBS: Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig via følgende link (begrænset antal billetter): https://royalacademy.formstack.com/forms/fredagstalerne

____________________________
Arrangementet afholdes i samarbejde med Videnskabernes Selskab og Carlsbergfondet med støtte fra Carlsberg Mindelegat.

Praktisk information:

Dørene åbner kl. 14.30 og lukkes klokken 15.01, hvor talen begynder. Talen er berammet til ca. 30-40 minutter, og efterfølges af uformel samvær i ovenliggende lokale, hvor Studenterforeningen og Carlsberg byder på øl og vand. Arrangementet slutter klokken 16.50.

Seneste