Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Talks på Toppen - Cykel til arbejde eller sved i fritiden?

Foredrag — Bliver du sund af at cykle på arbejde? Eller er det bedre at give den gas i motionscentret? Kom og hør professor Bente Stallknecht og lektor Astrid Jespersen fortælle om forskningsprojektet GO-ACTIWE, som tager pulsen på sundhedseffekterne af cykel- og fritidsmotion og samtidig ser på, hvordan vi kan implementere det i hverdagen.

Info

Date & Time:

Place:
Mærsk Tårnet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N. 15. sal.

Hosted by:
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Cost:
125 DKR

signup

Cocktails, udsigt og inspirerende foredrag om sundhedsvidenskab på 15. etage af Mærsk Tårnet.
”Talks på Toppen” er en ny serie inspirerende foredrag om sundhedsvidenskabelig forskning, der bliver afholdt fast en aften om måneden på 15. sal i Mærsk Tårnet. Arrangeret af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet.

Cykel til arbejde eller sved i fritiden?
Bliver du sund af at cykle på arbejde? Eller er det bedre at give den gas i motionscentret? Kom og hør professor Bente Stallknecht og lektor Astrid Jespersen fortælle om forskningsprojektet GO-ACTIWE, som tager pulsen på sundhedseffekterne af cykel- og fritidsmotion og samtidig ser på, hvordan vi kan implementere det i hverdagen.

I pausen vil der være mulighed for at få en snak eller en autograf af forskerne, mens der serveres en drink.

Praktisk information

Tid: Torsdag den 26. april 2018 kl. 19:00-21:00 (døre åbner kl. 18:30)

Sted: Mærsk Tårnet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N.

Pris: 125 kr. (inkl. drink)

Tilgængelighed: Der er elevatoradgang og fladt gulv alle steder i bygningen. Hvis du er gangbesværet eller kørestolsbruger, så informér os gerne på forhånd. Der er otte handicapparkeringspladser ved indgangen fra Nørre Allé ved Tandlægeskolen. Adressen til pladserne er Nørre Allé 20. Alle med gyldigt handicapskilt kan frit benytte dem. Der er trinløs passage til indgangen.

Transport: Hvis du er på cykel, kan du parkere i et af de mange cykelstativer på campusområdet eller i cykelkælderen under Mærsk Tårnet. Bilister parkerer på Blegdamsvej, Nørre Allé eller anden nærliggende vej efter de der gældende regler (se “Tilgængelighed” for handicapparkering). Bus 3A kører på Blegdamsvej (stoppested: Skt. Hans Torv eller Rigshospitalet Syd), og 6A på Tagensvej (stoppested: Rigshospitalet Syd).

Seneste