Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Talks på Toppen: Klima og bæredygtighed - er der tale om kriser?

Foredrag — Vores forståelse for bæredygtig udvikling har ændret sig meget gennem de seneste årtier. Kom til Talks på Toppen og få en status på den globale, bæredygtige udvikling.

Info

Date & Time:

Place:
Mærsk Tårnet
Blegdamsvej 3B
2200 København N

Hosted by:
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Cost:
125 DKK

signup

Talks på Toppen af Mærsk Tårnet

Cocktails, udsigt og inspirerende foredrag om sundhedsvidenskab på 15. etage af Mærsk Tårnet.
Talks på Toppen er en serie inspirerende foredrag om sundhedsvidenskabelig forskning, der bliver afholdt på 15. sal i Mærsk Tårnet. Arrangeret af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet.

Klima og Bæredygtighed

Vores forståelse for bæredygtig udvikling har ændret sig meget gennem de seneste årtier. Vi ved nu, at bæredygtig udvikling er en nødvendighed for fortsat trivsel af vores samfund.

Med afsæt i hendes medforfatterskab af FN’s 2019 Global Sustainable Development Report, vil professor Katherine Richardson beskrive den globale status for bæredygtig udvikling, og pege på den omstilling, der skal til, for at få jordens ressourcer til at række til en befolkning på 9-10 milliarder.

I pausen vil der være mulighed for at få en snak eller en autograf af forskerne, mens der serveres en drink. Der vil også være en alkoholfri variant 🙂

Foredraget er på dansk.

Seneste