Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Teater i Botanisk Have: Oplev Shakespeares komedie Much Ado About Nothing

Øvrige — TEATER OG PICNIC I DET GRØNNE Oplev den fortryllende komedie 'Much Ado About Nothing' under åben himmel med Botanisk Have som kulisse.

Info

Date & Time:

Place:
Botanisk Have
Gothersgade 128
1123 København K

Hosted by:
Statens Naturhistoriske Museum

Cost:
185-265 DKK

signup

15. august – 2. september 2023 kl. 19.00 – 20.45
Forestillingen er på engelsk

TEATER OG PICNIC I DET GRØNNE Oplev den fortryllende komedie ‘Much Ado About Nothing’ under åben himmel med Botanisk Have som kulisse. Nyd et glas vin og en picnic i det grønne og lad jer underholde af en af Shakespeares klassiske fortællinger fuld af humor og uskyldig kærlighed.
Teatertruppen After Hours Theatre Company forvandler for fjerde gang havens sø, stier og skjulesteder til scenen for Teater i Botanisk Have. Med den romantiske oase som bagtæppe tager skuespillerne os med ind i Shakespeares verden af ung kærlighed, kontraster, misforståelser og maskebal – og selvfølgelig masser af sjov og ballade.

I Shakespeares sprudlende komedie ‘Much Ado About Nothing’ møder vi Beatrice og Benedikt, der bliver narret til at forelske sig i hinanden. Kontrasten til deres kærlighed er forholdet mellem Hero og Claudio, hvor Claudio narres til at forstøde Hero foran alteret ved deres bryllup.

 

Picnic i haven før forestillingen

Medbring tæpper og nyd jeres egen picnic på plænen inden forestillingen. Mundfryd stiller op med deres kaffevogn og byder på lækker kaffe, te, cookies, rød- og hvidvin samt kolde drikke før scenetæppet falder.

 

Billetpriser

Voksne: 265 kr. (+ bookinggebyr).

Årskortholdere: 240 kr. (+ bookinggebyr). Årskort til Statens Naturhistoriske Museum skal fremvises sammen med billetten.

Studerende og unge under 26 år: 185 kr. (+ bookinggebyr). Gyldigt studiekort / ID med fødselsår skal fremvises.

Ledsager til personer med handicap: Gratis. Ledsagerpas skal fremvises.

Billetkøb: Billetter købes på forhånd via Billetto.dk.

Såfremt der er ledige pladser til aftenens forestilling, vil det dog også være muligt at købe billetter i døren. Betaling af billetter i døren kan kun ske med MobilePay.

 

Det skal du vide inden forestillingen

Siddeforhold: Der er ingen stole eller bænke. Medbring eget tæppe og slå jer ned på plænen. Det er muligt at medbringe kørestol eller anden stol, hvis man har behov for dette. Alle stole placeres bagerst ovenfor plænen.

Indgang: Botanisk Haves hovedindgang v. Nørreport Station (Gothersgade 128, 1123 København K).

Varighed: Porten åbner kl. 18:00. Selve forestillingen starter kl. 19:00 og slutter ca. 20:45 (1 time og 45 min. uden pause).

Sprog: Forestillingen er på engelsk.

Medbring: Dit eget tæppe, evt. picnickurv, lunt tøj og hvad det danske vejr ellers måtte kræve. Bemærk, at paraplyer ikke er tilladt under forestillingen.

Seneste