Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Teater i Botanisk Have

Øvrige — Oplev Botanisk Have på en ny og fortryllende måde, når havens sø, stier og skjulesteder forvandles til scenen for Shakespeare's elskede komedie A Midsummer Night's Dream. Nyd en picnic i det grønne inden forestillingen og lad jer forføre af en kærlighedshistorie fuld af drillerier, humor, misforståelser og magi. Vi glæder os til at lade scenetæppet falde for After Hours Theatre Company’s anmelderroste opsætning, der sidste sommer trak fulde huse.

Info

Date & Time:

Place:
Botanisk Have, Gothersgade 128, 1123 København K

Hosted by:
Statens Naturhistoriske Museum

Cost:
0 - 299 kr.

signup

TEATER UNDER ÅBEN HIMMEL
3. – 24. AUGUST 2021 KL. 19.00 – 20.45
20% STUDIERABAT

Oplev Botanisk Have på en ny og fortryllende måde, når After Hours Theatre Company forvandler den gamle haves sø, stier og skjulesteder til scenen for William Shakespeares komedie A Midsummer Night’s Dream.

Hermia og Lysander er forelskede, men da Hertugen af Athen forkynder, at Hermia skal giftes med Demetrius, flygter de elskende ud i den nærliggende skov. De forfølges af den forsmåede Helena samt den vrede Demetrius. De fire unge lander uvidende midt i en strid mellem den magiske skovs regenter; alfekongen og alfedronningen.

Shakespeares fortryllende komedie er fuld af drillerier, misforståelser, humor og forunderligheder. Slå jer ned med picnickurven i den gamle have og lad After Hours Theatre Company tage jer med på en rejse dybt ind i en drømmeagtig skov, der udvisker grænsen mellem fantasi og virkelighed; mellem kærlighed og drømme, mellem mennesker og tåber.

Picnic i haven før forestillingen (fra kl. 18)
Medbring tæpper og nyd jeres egen picnic på plænen inden forestillingen eller forudbestil en osteplatte for to. Mundfryd stiller op med deres kaffevogn og byder desuden på lækker kaffe, te, cookies, rød- og hvidvin samt kolde drikke før scenetæppet falder.

Fuldend oplevelsen med vin og en osteplatte for to
Forkæl jer selv med et lækkert udvalg af 11 slags vegetariske oste, som spænder over hele paletten fra cremede smøreoste med krydderurter eller ananas til hårde oste fra Spanien og Italien. Nyd bl.a. brie, italiensk Truffle Pecorino, spansk manchego og røget ost. Til osteplatten serveres olivensaltede kiks, sprøde chips samt økologisk smør, sød blåbærmarmelade og friske druer.

Anretningen kan kun købes ved forudbestilling sammen med billetten og koster 265 kr. for to personer. Den kommer med træbestik og servietter. Hertil kan forudbestilles rødvin (Rafale Merlot) eller hvidvin (Rafale Chardonnay) til 130 kr. pr. flaske. Vin kan også købes på aftenen.

Billetter
Studerende og unge under 26 år: 239 kr. (+ bookinggebyr). Gyldigt studiekort / ID med fødselsår skal fremvises.

Voksne: 299 kr. (+ bookinggebyr).

Årskortholdere: 254 kr. (+ bookinggebyr). Årskort til Statens Naturhistoriske Museum skal fremvises sammen med billetten.

Ledsager til personer med handicap: Gratis. Ledsagerpas skal fremvises. Der bookes almindelig billet til den person, som ledsages.

Billetter købes på forhånd via Billetto.dk. Sidste år modtog forestillingen flotte anmeldelser og spillede for udsolgte huse, så tøv ikke med at sikre dig din billet: https://billetto.dk/e/teater-i-botanisk-have-oplev-shakespeare-s-komedie-a-midsummer-night-s-dream-billetter-539141

Se www.teaterihaven.dk for mere praktisk info og billetlink.

Seneste