Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Teologisk fisketur

Øvrige — Studenterpræsten inviterer vanen tro på fisketur på Øresund med M/S Skipper. Tag med og fang fisk til aftensmaden

Info

Date & Time:

Place:
Kalkbrænderihavnen
Lautrupskaj - M/S Øby

Hosted by:
Studenterpræsterne på KU

Cost:
Free

signup

Vi håber, at corona er på retur og verden os mildere stemt end i foråret 2020 Derfor inviterer studenterpræsterne på fisketur på Øresund med M/S Øby i slutningen af maj. Der vil især være mulighed for at fange torsk, men måske også hornfisk, sild og andre arter. Alle kan være med og selvom vi ikke kan love fangstgaranti, så plejer de fleste at fange noget. Nybegyndere kan få råd og vejledning om bord. Undervejs vil der være samling i kabyssen, hvor et teologisk spørgsmål vil blive drøftet.

Turen er kun for studerende og tilmelding er nødvendig på studenterpraesternekbh.dk senest 25. maj, da der er begrænset plads på båden. Det er gratis at deltage.

Når du får en bekræftelse fra studenterpræsten, er din plads på turen sikret. Vi mødes på Kalkbrænderihavnen, Lautrupskaj ved M/S Øby kl. 12.3. Båden sejler kl. 12.45.

Ved tilmelding bedes du angive om du skal leje fiskegrej på stedet eller selv medbringer grej. Det koster 100 kr. at leje fiskegrej. Vær opmærksom på, at du kun lejer stang, hjul med line og en pirk. Hvis du mister pirker må du købe en ny og det gælder også, hvis du har brug for et forfang til f.eks. hornfisk. Pirke og forfang mv. kan købes ombord.

Kontakt studenterpræsten for vejledning om grej eller se denne instruktive video http://www.altomfiskeri.dk/archives/5268. Du skal desuden have gyldigt fisketegn for at deltage. Det kan købes online her: https://www.fisketegn.dk/fisketegn/common/setupAnglerFisherType.do;jsessionid=oMmhSQuDFiohPMcGcsnDQPbl.fst-app01-p

Husk at tjekke vejrudsigten inden turen og tage varmt, vind- og vandtæt tøj med. Det kan være en del koldere ude på Øresund end inde i byen. Det er også en rigtig god idé at medbringe en dolk eller fileteringskniv, så man kan rense sin fangst.

Corona-restriktioner: Vi opdaterer løbende vores arrangementer, så de er tilpasset de gældende restriktioner. Hvis det ikke er forsvarligt at afholde den teologiske fisketur, aflyses den. Hvis du har tilmeldt dig, får du direkte besked

Seneste