Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Teologisk fisketur for studerende

Øvrige — Studentermenigheden inviterer vanen tro studerende på fisketur på Øresund med M/S Øby. Tag med og fang fisk til aftensmaden!

Info

Date & Time:

Place:
Mødested: Kalkbrænderihavnen, Lautrupskaj - M/S Øby

Hosted by:
Studentermenigheden i København

Cost:
Free

På den teologiske fisketur vil der især være mulighed for at fange torsk, men måske også hornfisk, sild og andre arter. Alle kan være med og selvom vi ikke kan love fangstgaranti, så plejer de fleste at fange noget. Nybegyndere kan få råd og vejledning om bord. Undervejs vil der være samling i kabyssen, hvor studenterpræsten stiller et teologisk spørgsmål.

Kontakt studenterpræsten på praest@sund.ku.dk for vejledning om grej eller læs mere om fiskeri og grej her http://sparshipping.dk/bestilling-/18-grej-og-fiskeri/ Husk at tjek vejrudsigten og tage varmt, vind og vandtæt tøj med. Det kan være en del koldere ude på Øresund end inde i byen. Det er også en rigtig god ide at medbringe en dolk eller fileteringskniv, så man kan rense sin fangst.

Mødetid og sted: Lørdag 4. maj kl. 12.30 på Kalkbrænderihavnen, Lautrupskaj – M/S Øby. Båden sejler kl. 12.45 og vi er i havn igen kl. 18.00

Turen er kun for studerende – tilmelding er nødvendig til katrine@smikbh.dk. Du bedes angive om du skal leje fiskegrej, som koster 100 kr. Vær opmærksom på, at du kun lejer stang, hjul med line og en pirk. Hvis du mister pirker må du købe en ny og det gælder også, hvis du har brug for et forfang til f.eks. hornfisk. Pirke og forfang mv. kan købes om bord.

Seneste