Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Teologisk fisketur på Øresund

Øvrige — Fisketur på Øresund med studenterpræsten på PANUM Nicolai halvorsen

Info

Date & Time:

Place:
Lautrupskaj,
Kalkbrænderihavnen
(Svanemølleværket)

Hosted by:
Nicolai Halvorsen

Cost:
Free

signup

Studenterpræsterne på KU inviterer vanen tro på fisketur på Øresund. Turen ledes af Studenterpræst Nicolai Halvorsen, som har fisket siden han var barn.

Fiskeriet fra kutter er både sjovt og nemt. Alle kan være med og selvom vi ikke kan love fangstgaranti, så plejer de fleste at fange noget. Nybegyndere kan få råd og vejledning om bord.

Der vil være især være mulighed for at fange sild. Silden er talrig i Øresund, og særligt i efteråret er den fed og velsmagende. Er vi heldige er der også mulighed for at fange makrel og torsk. Man må dog efter nye regler kun tage en torsk med hjem pr. person pr. dag. Det kan også ske, at der fanges knurhane og sej, som bifangst. Før afgang vil studenterpræst Nicolai stille et eksistentielt teologisk spørgsmål som kan drøftes undervejs.

Tilmelding (med navn, mail, telefon og studieretning) er påkrævet og sker via vores hjemmeside (studenterpraesternekbh.dk), hvor du også kan læse mere om turen. Under tilmelding vil også blive spurgt om du skal leje grej. Det koster 100kr. Desuden er det et krav at besidde et lovpligtigt fisketegn. Det koster 40kr for en dag eller 185kr for et år.

Seneste