Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Teologisk fisketur på Øresund

Øvrige — Studenterpræsten inviterer vanen tro på fisketur på Øresund med M/S Skipper. Tag med og fang fisk til aftensmaden

Info

Date & Time:

Place:
Mødested: Kalkbrænderihavnen, Lautrupskaj - M/S Skipper

Hosted by:
Studenterpræsterne på KU

Cost:
Free

Der vil især være mulighed for at fange torsk og sild med mulig bifangst af andre arter som sej, makrel, hornfisk, havørred. Alle kan være med og selvom vi ikke kan love fangstgaranti, så plejer de fleste at fange noget. Nybegyndere kan få råd og vejledning om bord. Undervejs vil der være samling i kabyssen, hvor et teologisk spørgsmål vil blive drøftet.

Mødetid og sted: Lørdag 19. september kl. 12.30 på Kalkbrænderihavnen, Lautrupskaj – M/S Skipper. Båden sejler kl. 12.45 og vi er i havn igen kl. 18.

Turen er kun for studerende og tilmelding er nødvendig til praest@sund.ku.dk senest 15. september. Angiv din studieretning og om du skal leje grej (100 kr.) Pga. corona-sikkerhed vil der max. blive plads til 25 deltagere.

Når du tilmelder dig, bedes du angive om du skal leje fiskegrej. Det koster 100 kr. Vær opmærksom på, at du kun lejer stang, hjul med line og en pirk. Hvis du mister pirker må du købe en ny og det gælder også, hvis du har brug for et forfang til f.eks. hornfisk. Pirke og forfang mv. kan købes om bord.

Kontakt studenterpræsten for vejledning om grej eller se denne instruktive video http://www.altomfiskeri.dk/archives/5268

Husk at tjek vejrudsigten og tage varmt, vind og vandtæt tøj med. Det kan være en del koldere ude på Øresund end inde i byen. I september kan det blæse, så hvis du har tendens til søsyge, så tag nogle forholdsregler. Det er også en rigtig god idé at medbringe en dolk eller fileteringskniv, så man kan rense sin fangst.

Seneste