Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Trossamtale - Islam og Kristendom

Debat — Tre kvinder taler om tro. Sarifa er troende muslim, Kathrine er troende kristen og Anna modererer samtalen. Bliv klogere på kristendom, Islam, og på hvad det vil sige at tro.

Info

Date & Time:

Place:
Studenterhuset (ved Rundetårn).
Købmagergade 52, 1150 København

Hosted by:
KFS - Kristeligt Forbund for Studerende

Cost:
Free

signup

Du har sikkert lært både om kristendommen og islam. Du har en ide om at de er enige på en række områder men at der også er vigtige forskelle. Men hvad med den personlige vinkel? Hvorfor tror de på deres Gud? Hvad mener de om hinanden? Kom til en samtale mellem en kristen og en muslim, hvor du også selv få lejlighed til at stille dine spørgsmål til en som tror.

Samtalepartnere:
Safia Aoude, cand. Mag. i islamiske studier og praktiserende muslim

Kathrine Kofoed-Frederiksen, cand. mag i religion og dansk og praktiserende kristen.

Ordstyrer: Anna Kiel Rughave, cand. Mag. i idehistorie og KFS sekretær i Aarhus.

— Hvad er KFS? —
Kristeligt Forbund for Studerende (KFS København) er et fællesskab for studerende på videregående uddannelser. Det er vores vision at udfordre og opmuntre studerende til tro. Vores omdrejningspunkt er troen på Gud, og hvordan det relaterer sig til livet som studerende i København.

Vores mål er, at man i KFS København kan få indsigt i den kristne tro og hvad det vil sige at være studerende med en personlig tro på Jesus, samt at give plads til at fordybe os i og diskutere tidens problemstillinger og svære spørgsmål.

Hvis du er interesseret i at vide mere om KFS, så kan du se mere på kfskbh.dk

Seneste