Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Seminar

UCPH Tax Link-seminar om "Skat, afgifter og statsstøtte"

Seminar — Hermed inviterer forskningsgruppen FIRE – Fiscal Relations Research Group, Københavns Universitet, til skatteseminar sammen med førende eksperter fra Bech-Bruun inden for skat, afgifter og statsstøtte.

Info

Date & Time:

Place:
Nanna Berg Auditorium, lok. 9A.1.01, der ligger på 1. sal. Adressen er Københavns Universitet, Det Juridiske Fakultet, Njalsgade 76, 2300 København S

Hosted by:
FIRE – Fiscal Relations Research Group i samarbejde med Bech-Bruun

Cost:
Free

signup

Emnet for UCPH Tax Link-seminaret i samarbejde med Bech-Bruun den 27. november 2017, kl. 17-19, er ”Skat, afgifter og statsstøtte”, og programmet findes her

Seminaret afholdes i Nanna Berg Auditorium, lok. 9A.1.01, der ligger på 1. sal. Efter hovedindgangen gå lige ud og ned til gul trappe/elevator. Adressen er Københavns Universitet, Det Juridiske Fakultet, Njalsgade 76, 2300 København S. Fra metroen Islands Brygge går man skråt over parkeringspladsen, og så er hovedindgangen til højre for den grå firkant.

Seminaret er gratis og for alle, men af hensyn til forplejningen bedes I tilmelde jer på denne tilmeldingsformular senest den 24. november 2017.

Hvis du brænder for skat – så kom og vær med!

Med venlig hilsen

Professor Rasmus Kristian Feldthusen og adjunkt Karina Kim Egholm Elgaard, FIRE

Partner Michael Honoré og partner Kaspar Bastian, Bech-Bruun

Seneste