Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Seminar

UCPH Tax Link seminar om "skat og moms i den nye digitale økonomi"

Seminar — Forskningsgruppen FIRE – Fiscal Relations Research Group, Københavns Universitet, inviterer sammen med Deloitte til skatteseminar i skatteretsforummet UCPH Tax Link.

Info

Date & Time:

Place:
Nanna Berg Auditorium, lok. 9A.1.01, der ligger på 1. sal. Adressen er Københavns Universitet, Det Juridiske Fakultet, Njalsgade 76, 2300 København S

Hosted by:
FIRE - Fiscal Relations Research Group i samarbejde med Deloitte

Cost:
Free

signup

Emnet for UCPH Tax Link seminaret i samarbejde med Deloitte den 3. maj 2018 kl. 17-19 er ”skat og moms i den nye digitale økonomi”, hvor førende eksperter fra Deloitte inden for skat og ny digital økonomi vil give et indblik i de udfordringer, som strukturer med ICO’er og Tokens (kapitaludvidelser med kryptovaluta) giver anledning til ud fra et skatte- og momsmæssigt perspektiv.

Se programmet her

Efter det faglige program er der gode muligheder for at få en snak med medarbejdere fra Deloitte om spændende specialeemner, deres traineeordning, fremtidige jobmuligheder m.v.

Seminaret er gratis og for alle, men af hensyn til forplejningen bedes du tilmelde dig på denne tilmeldingsformular senest den 3. maj 2018 kl. 17.00.

Hvis du brænder for skat og moms – så kom og vær med!

Med venlig hilsen

Professor Rasmus Kristian Feldthusen og lektor Karina Kim Egholm Elgaard, FIRE

Partner Søren Reinhold Andersen, partner Anja Levin Sepstrup og partner Cliff Kristoffersen, Deloitte

 

Seneste