Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Mød udenrigsminister Anders Samuelsen

Øvrige — Igen i år benytter Det Udenrigspolitiske Selskab årsskiftet til at invitere Danmarks udenrigsminister til at gøre status over den internationale udvikling og Danmarks udenrigspolitik.

Info

Date & Time:

Place:
Sted oplyses ved tilmelding

Hosted by:
Københavns Universitet og Berlingske

Cost:
Free

signup

Retningen for Danmarks udenrigspolitik anno 2018

Kom og mød Anders Samuelsen 5. februar, hvor han vil gøre status over den internationale udvikling og Danmarks udenrigspolitik

Hvad betyder det for Danmark og for vores udenrigspolitiske alliancer, når den globale magtbalance forskydes? Hvordan håndterer vi den stigende usikkerhed i vores nærområde? Hvor er EU på vej hen – og hvor står Danmark i et nyt og anderledes EU? Hvordan skal Danmark reagere på globale udfordringer som migration, terror, Nordkoreas atomtrussel, cyberkriminalitet og propaganda?

Efter oplægget er der mulighed for at stille spørgsmål. Til slut vil udenrigsminister Anders Samuelsen overrække priser til vinderne i Det Udenrigspolitiske Selskabs og Udenrigsministeriets artikelkonkurrence.

 

Velkomst: Charlotte Flindt Pedersen, direktør i Det Udenrigspolitiske Selskab og Professor Martin Marcussen fra KU.

Indledning og moderation: Ida Ebbensgaard, udlandsredaktør på Berlingske Tidende.

Mødet arrangeres i samarbejde med Københavns Universitet og Berlingske Tidende.


Medlemmer af Det Udenrigspolitiske Selskab, Berlingskes abonnenter og studerende/ansatte ved Københavns Universitet er velkomne. 

Seneste