Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Uniradioen Præsenterer: Mozaík og Theo X

Øvrige — Uniradioen åbner op for endnu en koncert i Musikcaféen til Uniradioen præsenterer. Vi er spændte på at præsentere musik i den nordiske undergrund - i denne omgang giver dig den gode indsprøjtning af gedigen dansepop!

Info

Date & Time:

Place:
Musikcaféen,
Rådhusstræde 13, 3 th, 1466 Copenhagen

Hosted by:
Uniradioen, Musikcaféen og HUSET-KBH

Cost:
50 DKK

UNIRADIOEN PRÆSENTERER
Uniradioen og Musikcaféen i HUSET-KBH har gennem en årrække samarbejdet om at præsentere de nyeste og mest aktuelle navne fra det nordisk vækstlag. På tværs af genrer kuraterer Uniradioens musikredaktion hvert semester tre aftner, hvor de præsenterer bands og solister, som særligt har fanget deres opmærksomhed og vist potentiale.

Arrangementerne præsenterer de udvalgte bands i Musikcaféens intime rammer, og du har som publikum mulighed for at stå ansigt til ansigt med nogle af morgendagens mulige store stjerner! Tidligere har navne som Schultz & Forever, Bisse, Shy Shy Shy og Fugleflugten været på plakaten.

Endnu en gang åbner Uniradioen op for koncerter i Musikcaféen. Vi er spændte på at præsentere musik i den nordiske undergrund – denne omgang giver dig den gode indsprøjtning af gedigen dansepop.

_______________________________________________________________

MOZAÍK
Der flyder aldeles glad-i-låget-musik ud af højttalerne når Linette Damsted spiller op til majlykke og moves foran scenen i Musikcaféen. Det er catchy pop, når det er bedst. Det er omkvæd, du vil synge med på helt ind i måneden efter. Det er faktisk festen, du aldrig vil have til at stoppe.

Theo X
Den talentfulde multikunstner Theo X er en sanger med kærlighed i hjertet, og han er allerede godt på vej til at skabe sig et navn i Danmark og søger nu også udenfor landets grænser. Theo X skabte røre i Danmark, da han med en privat invitation skulle spille til Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag tidligere i år. Siden har han spillet i Go’ Morgen Danmark, spillet foran tusindvis af mennesker som opvarmning for Anne Linnet til CPH Pride, og hans nye single ”You Don’t Wanna Dance” havde blandt andet premiere på BBC i England. Der er altså lagt i kakkelovnen til en helt speciel aften med et energisk, dansabelt set.

Seneste