Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Uniradioen Præsenterer: Spring & I og EmmaDop

Øvrige — Koncert - Uniradioen præsenterer de udvalgte bands i intime rammer, og du har som publikum mulighed for at stå ansigt til ansigt med nogle af morgendagens mulige store stjerner!

Info

Date & Time:

Place:
Musikcaféen
Rådhusstræde 13, 3 th., 1466 Copenhagen.

Hosted by:
Uniradioen

Cost:
60 kr. / 80 kr.

signup

Koncert — Uniradioen præsenterer de udvalgte bands i Musikcaféens intime rammer, og du har som publikum mulighed for at stå ansigt til ansigt med nogle af morgendagens mulige store stjerner!

Uniradioen og Musikcaféen i HUSET-KBH har gennem en årrække samarbejdet om at præsentere de nyeste og mest aktuelle navne fra det nordiske vækstlag. På tværs af genrer kuraterer Uniradioens musikredaktion hvert semester tre aftner, hvor de præsenterer bands og solister, som særligt har fanget deres opmærksomhed og vist potentiale.

Arrangementerne præsenterer de udvalgte bands i Musikcaféens intime rammer, og du har som publikum mulighed for at stå ansigt til ansigt med nogle af morgendagens mulige store stjerner! Tidligere har navne som Patina, Schultz & Forever, mags, Bisse, Shy Shy Shy og Betty Bass været på plakaten.

Endnu en gang åbner Uniradioen op for koncerter i Musikcaféen. Vi er spændte på at præsentere musik i den nordiske undergrund – denne gang med Spring & I og EmmaDop.

Dør: 20.00
Koncertstart: 21.00
Entré: 60 / 80
Køb billet her: https://bit.ly/3c6Or4W

Seneste