Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Udstilling

Valentinsdag: En helligdag for de elskende

Udstilling — Tag med på vandringer i kærlighedens historie, hvor der blev flirtet og bejlet både på kongeslottet, i bondehusene og i byens smalle gyder. Valentinsdag d. 14. februar er kendt som "de elskendes helligdag". Når turen går forbi Nationalmuseet på dagen, kan det forelskede par blandt andet gå på jagt efter kærlighedssymboler, høre kærlighedshistorier, spise kærlighedsbrunch eller designe og udsmykke et Valentinskort til ens hjertes udkårne.

Info

Date & Time:

Place:
Nationalmuseet

Hosted by:
Nationalmuseet

Cost:
75 kr.

signup

Find din kvinde i et dejtrug – kærlighedsomvisning på Nationalmuseet

I 1700-tallet kiggede en ung bonde efter en kone med stærke overarme. Kunne hun ælte en overordentlig stor klump dej i et trug, var hun nemlig en god kone, der forstod at gå til hånde. Det var altså ikke den lille spirrevip på dansegulvet, han skulle gifte sig med. Men inden ægteskabet kom på plads, kunne parret kurtisere hinanden med gaver og natlige møder for at se, om kemien passede. Tag på kærlighedstur om romantik, ægteskab og forbudte følelser.

Tid og sted: Nationalmuseet 11.-12. og 18.-19. februar 2017 kl. 11.00 og 13.00

Pris: 75 kr. inkl. entré til museet.

Køb billet her: http://billet.natmus.dk/tickets/valentin-saromvisning-voksenbillet/

Valentinsbrunch og bobler i Restaurant Julian

Restaurant Julian i Nationalmuseet har strikket flere menuer sammen, der fryder ganen og stimulerer lysten tilsat et glas bobler.
På menuen finder man elskovsretter som Venus salaten, Love brownies og mange flere.

Tid og sted: Restaurant Julian i Nationalmuseet 11.-12. og 18.-19. februar. Brunchen serveres mellem 10.00 og 12.00, men restauranten har åbent fra 10.00-16.45.

Tag på date gennem kærlighedshistorien – gå-selv-guide

Inviter din udkårne – eller måske et helt nyt bekendtskab – på en date og gå på opdagelse på museet med vores gå-selv-hjerteguide ved hånden. Her kan du opleve kærlighedsgenstande og historier om kærlighed fra antikken til i dag.

Tid og sted: Nationalmuseet i hele februar 2017. Spørg efter folderen i receptionen.

Pris: 75 kr. inkl. entré til museet.

Foto: Nationalmuseet

Mere information: http://natmus.dk/museerne/nationalmuseet/aktiviteter/valentinsdag/

Seneste