Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Velkomstreception for studerende

Debat — Kom og del dine ønsker - så giver vi en af vores berømte rådhuspandekager! Overborgmester Frank Jensen byder studerende velkommen til studielivet i København og serverer rådhusets berømte pandekager for elever, lærlinge og studerende. Du har samtidig mulighed for at dele dine ønsker for København som studieby med Københavns politikere.

Info

Date & Time:

Place:
Festsalen på Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1, 1599 København V

Hosted by:
Københavns Kommune

Cost:
Free

signup

Hvordan gør vi København til en bedre by at studere i?

Kom til velkomstreception (fra 15.30-17.00), når overborgmester Frank Jensen byder velkommen til studielivet i København og serverer Rådhusets berømte pandekager for studerende i byen. Du kan samtidig dele dine ønsker om København som studieby med Københavns politikere.

Hvordan kan Københavns Kommune bidrage til, at studerende bliver mindre stressede? Hvordan skaber vi en god overgang til arbejdsmarkedet? Og hvordan sikrer vi, at alle studerende kan få et tag over hovedet, der er til at betale?

Tag dine venner med til velkomstreceptionen og mød andre studerende og få indflydelse på, hvordan København bliver en bedre studieby.

Program
Kl. 15.30 Overborgmester Frank Jensen byder velkommen
Kl. 15.40 Rådhuspandekager
Kl. 16.00 Præsentation af Københavns Kommunes studielivspolitik
Kl. 16.15 Danske Studerendes Fællesråds visioner for Studieby København
Kl. 16.30 Samtale med kommunens politikere
Kl. 17.00 Tak for i dag

Baggrund
Lige nu er Københavns Kommune i gang med at udarbejde en studielivspolitik, der skal sikre, at København bliver en endnu mere attraktiv by at studere i. Studielivspolitikken er i offentlig høring fra 25. september til 24. oktober, hvor studerende har mulighed for at dele deres ønsker for København som studieby. Du kan dele din mening på www.blivhoert.kk.dk 

Seneste