Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Konference

Verdensmålsvalgkamp på Christiansborg

Konference — Hør valgtaler om Verdensmål og giv dine prioriteter til kende, når iLoveGlobalGoals, Folketingets Tværpolitiske Netværk for Verdensmålene og DUF - Dansk Ungdoms Fællesråd inviterer til en dynamisk og underholdende mini-valgkamp om Verdensmålene. Det sker den 5. november kl. 11-13, når politikere og unge mødes på Christiansborg.

Info

Date & Time:

Place:
Fællessalen - Christiansborg, Prins Jørgens Gård 1, 1218 - København

Hosted by:
iLoveGlobalGoals, Folketingets Tværpolitiske Netværk for Verdensmålene og DUF - Dansk Ungdoms Fællesråd

Cost:
Free

signup

Politikerne giver Verdensmålspitches for at vinde stemmer for det Verdensmål, som, de mener, er vigtigst for hurtigt at sikre fremskridt på bæredygtighedsdagsordnen.

Som deltager kan du udfordre, bedømme og stille spørgsmål til politikernes Verdensmålspitch. Verdensmålsvalgkampen vil finde sted i det fysiske og digitale rum, da deltagerne kan stille spørgsmål via twitter, som tages op i løbet af konferencen. En digital deltagermåling vil vise os alle deltageres Verdensmålsprioriteter, og om de ændrer sig i løbet af konferencen.

Det er afgørende, at unge er med i samtalen om, hvilke løsninger der skal til for at nå Verdensmålene, og konferencen søger at være et dynamisk rum for netop de spørgsmål og input fra unges hverdag, som politikerne har brug for i deres arbejde med målene fremadrettet.

For yderligere information og program, se DUFs hjemmeside: https://duf.dk/arrangement/verdensmaalsvalgkamp-paa-christiansborg/

#iLoveGlobalGoals #iVoteGlobalGoals #VierDUF

Seneste