Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Vild Havfuglesafari på Øresund

Øvrige — Grib dit kamera og tag med Øresundsakvariet ud på Øresund og kig efter de mange havfugle, der findes i området nord for Helsingør.

Info

Date & Time:

Place:
Øresundsakvariet, Strandpromenaden 5, 3000 Helsingør

Hosted by:
Øresundsakvariet

Cost:
410 Danish Kr

signup

Hvis du interesserer dig for havfugle og gerne vil opleve det rige fugleliv, der findes omkring Helsingør – så grib dit kamera og tag med Øresundsakvariet og Helsingør Havne på safari og få en vild havfugle-oplevelse på Øresund.

Den lokale fugleekspert, Jan Hjort Christensen fra Helsingør Havne, vil på turene ud på sundet fortælle om de mange havfugle, der findes specielt i området nord for Helsingør.

På tidligere ture har safari-gæster blandt andet set suler, lommer, alke, lomvie, søkonger og tejst, ligesom de har været så heldige at støde på en storkjove, der med sit vingefang på op til 140 cm let kan skræmme mågerne til at opgive deres sild – som så bliver storkjovens frokost.

Herudover er der chancer for at se en del havdykkende andefugle som ederfugle, sortænder og fløjs-ænder. For slet ikke at tale om nogle af de mange andre trækfugle – især rovfugle – som i denne tid trækker fra Sverige til Danmark inden vinteren kommer.

I år sejler Øresundsakvariet ud på seks safarier over tre søndage i oktober, nemlig den 6., 13. og 20. oktober, alle tre dage kl. 10-12 og 13-15.

Seneste