Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Rundvisning

VIP-rundvisning med John Wright i Botanisk Have

Rundvisning — PLANTERNES VIDENSKABELIGE NAVNE OG HISTORIERNE BAG: Kom med på en spændende VIP-rundvisning i Botanisk Have, hvor den engelske TV-personlighed John Wright fortæller om havens mange planter og historien bag deres latinske navne.

Info

Date & Time:

Place:
Botanisk Have, Gothersgade 128, 1123 København K

Hosted by:
Statens Naturhistoriske Museum

Cost:
225 kr. (+ gebyr)

signup
PLANTERNES VIDENSKABELIGE NAVNE OG HISTORIERNE BAG

Den 14. september 2017 har du en unik chance for at møde den populære engelske TV-personlighed John Wright på en VIP-rundvisning i Botanisk Have. Med stor indsigt og krydret med britisk underfundighed vil John Wright gøre de videnskabelige navne på havens planter tilgængelige og fascinerende for os alle. Foruden at forklare, hvordan man navngiver planter og andre organismer, vil han også fortælle de spændende historier, der ligger gemt bag planternes latinske navne, og personerne der navngav eller opdagede dem.

Praktisk information

Sprog: Rundvisningen foregår på ENGELSK, dog vil en af vores faste rundvisere i Botanisk Have være med på turen og kan hjælpe med at oversætte fagudtryk.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på rundvisningen.

Mødested: På den lille plads ved siden af Botanisk Haves Butik nær hovedindgangen til Botanisk Have fra Nørreport Station.

Gyldig billet skal vises ved fremmøde.

Køb billet

Køb din billet via Billetto…

Se andre datoer for rundvisninger i Botanisk Have her…

 

Foto: John Wright. Fotograf: Steve Goodwin ©

Seneste