Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Rundvisning

VIP rundvisning og ølsmagning I Botanisk Have - m. brygger Per Kølster

Rundvisning — Eksklusivt arrangement: Oplev Den Nordiske Ølhave med brygger Per Kølster, en omvisning i Botanisk Have med Mia Lindegaard Pedersen, og afslut dagen med smagning af øl fra Kølster Malt og Øl.

Info

Date & Time:

Place:
The Botanical Garden
Gothersgade 128
1123 Copenhagen K

Hosted by:
Statens Naturhistoriske Museum / Natural History Museum of Denmark

Cost:
Almindelig billet 225 DKK (+ gebyr), årskortholder 185 kr. (+ gebyr)

signup

Eksklusivt arrangement: Oplev Den Nordiske Ølhave med Per Kølster (Kølster Malt & Øl).

I Botanisk Have findes Danmarks største videnskabelige samling af planter. I 2018 og 2019 er der groet et nyt temporært kvarter frem i haven – Den Nordiske Ølhave.

Øl bygger på en lang, rig og vigtig tradition i de nordiske lande. Fra vikingernes øl til moderne nordiske opskrifter har brygmestre anvendt et stort udvalg af planter til at skabe karakteristiske og velsmagende drikkevarer, som er unikke for denne del af verden.

Til dette VIP arrangement kommer du dels på en tur rundt i den historiske have fra 1872 med Mia Lindegaard Pedersen, rundviser i Botanisk Have, dels på en spændende rundtur i Den Nordiske Ølhave i selskab med brygger Per Kølster, der undervejs vil fortælle om sine erfaringer med havens mange arter og det botaniske univers, som brygningen er så nøje knyttet til.

Vi afslutter med en ølsmagning med to forskellige øl – som det hører sig til i en ølhave.

På Statens Naturhistoriske Museums hjemmeside kan du læse mere om arrangementet og finde flere oplysninger om Botanisk Have.

Køb billetter her via Billetto.dk.

Seneste