Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Virus

Foredrag — Kom med, når professor, overlæge og virusforsker Anders Fomsgaard giver et grundigt indblik i den nyeste viden om Coronavirus-pandemien.

Info

Date & Time:

Place:
Chr. Hansen Auditoriet, Bartholinsgade 4A, 1356 København K

Hosted by:
Statens Naturhistoriske Museum

Cost:
Alm. billet 150 kr. (+ gebyr) / Studerende: 110 kr. (+ gebyr) / Årskortholder: 110 kr. (+ gebyr)

Foredrag med Vin & Videnskab
7. oktober 2020 kl. 19:00 – 21:15
Vært: Statens Naturhistoriske Museum

v./ Professor, overlæge og virusforsker ANDERS FOMSGAARD

Anders Fomsgaard er en internationalt anerkendt virusforsker og leder af Virus Forskning og Udviklingslaboratoriet på Statens Serum Institut. Han har stået i spidsen for at udvikle en beredskabsvaccine mod Covid-19 og har været en af de danske eksperter, der har udtalt sig hyppigt i medierne i denne Corona-tid. Denne aften vil han give et grundigt indblik i den nyeste viden om Coronavirus-pandemien. Hvad har vi lært om, hvordan den opstod, hvordan den spreder sig, og hvordan den rammer os? Hvad gjorde vi i Danmark, og hvad kunne vi have gjort bedre? Hvor langt er man nået i udviklingen af en vaccine mod Covid-19? Kan vi regne med at vende tilbage til en nogenlunde normal verden, eller vil Covid-19 kunne komme tilbage i flere bølger? Og kan vi forvente nye pandemier i stil med Covid-19 i fremtiden?

Anders Fomsgaard, der har vundet flere priser for sin forskning, har beskæftiget sig med talrige virusser i løbet af sin karriere. Til foredraget vil han også give en overordnet introduktion til virusser og kampen imod dem krydret med personlige oplevelser fra et langt liv i felten.

I pausen serveres et glas vin (inkluderet i prisen).

Husk, at du kan få rabat på museets foredrag med dit studiekort.

Læs mere og køb din billet

Læs mere om foredraget her og køb din billet via Billetto…

Se hele efterårets program med Vin & Videnskab på www.vinogvidenskab.dk

Seneste