Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Konference

Visions for Affordable and Better Medicines

billede:

Konference — Hvordan kan vi sikre flere patienter adgang til bedre medicin?

Info

Date & Time:

Place:
Christiansborg, Fællessalen

Hosted by:
UAEM (Universities Allied for Essential Medicines), Enhedslisten, SF og Alternativet

Cost:
Free

signup

Hvordan kan vi sikre flere patienter adgang til bedre medicin?

Det nuværende patentbaserede system har vist sig utilstrækkeligt til at sikre, at vi også fremadrettet kan levere de den nødvendige og bedste medicin til de mennesker, der har behov for. Medicinpriserne stiger og sætter vores fælles velfærd under pres. Og indtjeningsmuligheder bestemmer i højere grad end patientinteresser hvilken medicin, der bliver udviklet.

Enhedslisten, Alternativet og SF har derfor i samarbejde med organisationen Universities Allied for Essential Medicines arrangeret en konference, hvor internationale og nationale forskere og foreninger kan fremlægge alternative metoder til forskning og udvikling.

Vi inviterer alle til en paneldiskussion, hvor vi sammen med sundhedspolitiske beslutningstagere fra forskellige danske politiske partier kan debattere, hvordan vi sikrer, at patienter får adgang til de lægemidler, de har brug for til en acceptabel pris.

Konferencen finder sted i Fællessalen på Christiansborg torsdag den 17. maj klokken 14 – 17. Arrangementet er gratis og åbent for alle med interesse for medicinalbranchen, sundhedssystemet og sundhedspolitik. Arrangementet foregår på engelsk.

Tilmelding ved at sende en e-mail til emma.fleming@ft.dk

FB event: https://www.facebook.com/events/807729952769878/

Seneste