Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Workshop i Fafners Armé: Stemmetræner for en dag

Øvrige — Vil du være stemmetræner for en dag? Kom til workshop hos retorikstudiets nye læsekreds, Fafners Armé! Mød stemmetræner Thea Sejr, og se hvordan en typisk stemmetræningssession foregår hos hende - og få lov til at prøve kræfter med stemmetræning selv! En fed mulighed til dig der har en interesse i stemmetræning, men savner at prøve det af. Retorikstuderende eller ej - alle er velkomne!

Info

Date & Time:

Place:
Søndre Campus, Karen Blixens Vej 8, 2300 København

Hosted by:
Fafners Armé

Cost:
Free

signup

Har du lyst til at prøve at træne en stemme der står lige foran dig? Så læs med her.

I retoriks nye læsekreds, Fafners Armé, afholder vi vores 2. arrangement for stemmeinteresserede. Denne gang bliver det en 2 timers workshop med stemmetræner Thea Sejr som vært, så synes du heller ikke du har haft nok muligheder for at stemmetræne ægte mennesker på retorikstudiet, eller har du din interesse et helt andet sted fra, har du her muligheden for at prøve det af med Thea som guide.

I første del af workshoppen vil Thea medbringe en af sine klienter og vise hvordan en typisk stemmetræningssession kan se ud hos hende.
Herefter bliver deltagerne samlet i mindre grupper, hvor hver gruppe får mulighed for at træne en frivillig klient.

Workshoppen slutter af med spørgsmål og deling af oplevelser og nye opdagelser.

Vi håber selvfølgelig at se en masse fra retorikstudiet, både jer der studerer nu og jer der er færdiguddannede – workshoppen er dog åben, så studerer du audiologopædi, dansk, skuespil eller noget helt fjerde, er du også meget velkommen! Kender du nogle der kunne være interesserede, er det bare med at invitere dem.

Glade hilsner fra Fafners Armé

NB: Vi leder også efter klienter til workshoppen, så vi har nogle at træne.
Har du selv lyst, eller kender du nogle der har, så skriv til Marie Vinther Clausen på facebook.

Seneste