Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Workshop med Bureau for Mellemartslig Kommunikation

Debat — For at lære at leve på en beskadiget planet må vi lave flere venner. Ikke bare flere menneske-venner men også flere ikke-menneske-venner. Derfor inviterer Bureau for Mellemartslig Kommunikation mennesker i alle aldre til at lære at kommunikere med nye fuglevenner ved hjælp af fuglefløjter.

Info

Date & Time:

Place:
Statens Naturhistoriske Museum, Øster Voldgade 5 - 7, 1350 København K

Hosted by:
Statens Naturhistoriske Museum

Cost:
Free

signup

Hvordan opleves klimaforandringerne på Barbados, i Rwanda eller Indien? Få stillet din nysgerrighed og bliv klogere på forskellene og lighederne imellem os, når Statens Naturhistoriske Museum inviterer til klimasamtaler på tværs af kloden i samarbejde med Museum for the United Nations. Gennem en portal i museets gård kan vi skabe forbindelse til 18 lande over hele verden, for at udveksle erfaringer og perspektiver på planetens største udfordringer.

Alle portaler er udstyret med storskærm, kamera og mikrofon, hvilket giver en unik en-til-en oplevelse af at sidde i samme rum, som dem man møder på den anden side af verden. Lydoptagelser af samtalerne bliver til et stort internationalt arkiv for perspektiver på klimakrisen.

Seneste