Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Festreporter søges

FRONTLINJE-JOB - Kan du feste og skrive om det, så andre ville ønske, de havde været der? Så er du muligvis Uniavisens festreporter for året 2015.

Københavns Universitet ligger spredt ud over hele hovedstaden. Derfor er campus ikke ét bestemt sted, og derfor holder KU kun yderst sjældent én samlet fest, som alle kan deltage i. Hvad gør man så, hvis man skal indfange og dele KU’s ånd, når den er mest løssluppen? Man går selvfølgelig til fest hos hinanden.

Vi skal bruge en reporter, som er villig til at hanke op i sig selv – fredag efter fredag, lørdag eller tirsdag – glatte/ugle/sætte håret og rapportere fra det festlige og grimme natteliv på landets største universitet.

Du skal kunne fyre den af og være en del af begivenhederne og samtidig iagttage alt det, der sker, køligt og videnskabeligt, i din mobilkameralinse. Din stil balancerer mellem det hæmningsløse og det kalkulerede, det vulgære og det raffinerede. Og du skal kunne aflevere artikler dagen derpå, fordi du er rock’n’roll.

Dine reportager vil blive læst og set af mange; din indflydelse vil potentielt blive uhyggeligt stor. Sådan en tjans kan man ikke bare få foræret, det giver sig selv. Redaktionen vil se, hvad du kan.

Så hvis du skal være Uniavisens udsendte udsvævelseskorrespondent, må du først sende os en aktuel beretning fra det KU-centrerede natteliv senest 7. april 2015. Husk billeder. Vi bringer det bedste, vi får, og kvitterer med et honorar på 500 kroner og tjansen som festreporter i år.

Henvendelse: uni-avis@adm.ku.dk.

Seneste