Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Fødevarefolk: fysikerne fuskede også i DHL

SPORT - Fysikernes moralske sejr i sidste års DHL er ikke kridhvid og ren, siger rivalerne

Den skrøbelige våbenhvile mellem de to hurtigste KU-hold i 2009-udgaven af det gigantiske DHL-løb nærmer sig et sammenbrud. Det sker, efter at fødevareøkonomerne har svaret på fysikernes krav om en moralsk sejr i sidste års løb.

Københavns Universitet deltager med en af de største antal hold i verdens største firmaløb, og 2009-opgøret endte i uklarhed om, hvilket universitetshold, der egentlig vandt. Et fysikerhold, Black Saturns, gik nemlig glip af sejren, der i stedet gik til en gruppe fødevareøkonomer på grund af en teknikalitet.

Men fysikernes forklumring af deres egen tilmelding til løbet var også en teknisk fejl, lyder det fra Brian Jacobsen fra det konkurrerende fødevareøkonomhold FOI 1. Dermed var fysikernes moralske sejr måske ikke så entydig.

»En af flere fejl var, at Black Saturns ikke klart havde angivet, hvilken kategori, de løb i. Det er derfor, de ikke var på listen over femmandshold sidste år,« siger han, og tilføjer med en underdrivelse: »De vil sikkert gøre sig mere umage med tilmeldingen i år.«

Vi er det hurtigste hold for fem mænd

Dette seneste udbrud af ordkrig kommer blot dage inden DHL-stafetten løber af stablen mandag den 30. august.

Brian Jacobsen indrømmer, at FOI 1 har hævdet at være hurtigste hold i 2009.

»Vi har bare sagt, at vi er det hurtigste hold i kategorien for hold med fem mandlige deltagere.«

miy@adm.ku.dk

Bliv opdateret med nyheder om Københavns Universitet i Universitetsavisens nyhedsbrev.

Seneste